Sebi 2,150 Report post Posted February 4, 2014 (edited) Dacă e între S4 și HTC ONE, clar iei HTC, pentru ca din seria BoomSound și pentru ca no, android 4.4.2. Edited February 4, 2014 by Sebastian Tataran Share this post Link to post Share on other sites
Gabii 881 Report post Posted February 5, 2014 G2 chiar daca e de 16gb,nu de alta dar exista cloud daaca e nevoie de mai mult Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Rolii. 112 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Prea tarziu. :o3 Astazi am fost la Germanos ai am prelungit abonamentul + Samsung Galaxy S4. Nu ca mi-ar place mai mult decat HTC One, chiar am fost decis la inceput sa cumpar HTC One, dar .. faptul ca nu pot schimba bateria a fost un mare - (cel putin pentru mine; si stiu, se poate schimba la un service. ) Pana acum nu pot sa zic ca sunt nemultumit de S4, Chiar imi place. Pozele ziua ies foarte bine, iar in situatii de luminozitate slaba .. cu blit, ies chiar bune. (parerea mea ) Multumesc pentru raspunsuri. (Se poate da T.C) Edited February 6, 2014 by Rolii. Share this post Link to post Share on other sites
ionel 945 Report post Posted February 6, 2014 Să-l stăpânești sănătos. Îmi pare bine că ți-ai ales telefonul după criteriile tale. Dacă tu consideri că ai făcut alegerea bună nu contează ce spun ceilalți. Share this post Link to post Share on other sites
Rolii. 112 Report post Posted February 6, 2014 Multumesc. ^.^ Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 2,602 Report post Posted February 6, 2014 Se poate inchide topicul? Cei care vor informatii pot citi topicul asta (dar si celelalte topicuri deschise) sau pot crea unul nou. 1 Gastarbeiter reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Rolii. 112 Report post Posted February 6, 2014 Daca vrei il poti inchide. Share this post Link to post Share on other sites