Clicky

Jump to content

De citit inainte de a posta in acest forum


Recommended Posts

Aici se vor posta cereri de sfaturi sau sfaturi pentru achizitia de telefoane sau tablete, indiferent de producator, marca, model sau sistem de operare.

 

De asemenea, aici se vor posta intrebari si raspunsuri sau informatii legate de magazinele online sau reale care comercializeaza astfel de produse (indiferent daca sunt din tara sau din strainatate).

 

Tot aici se vor posta informatii legate de drepturile si indatoririle clientilor, ce decurg din prevederile legale in vigoare.

 

Acest forum nu se substituie forumului Bazar, deci nu se vor posta anunturi de vanzare / cumparare.

 

Va rugam sa tineti cont de toate regulile prezentate in Regulamentul de ordine interioara si de sfaturile prezentate in Ghidul de utilizare al forumului.

 

Prezentati clar dorintele voastre pentru achizitie (unde este cazul): pret / plaja de pret, producator / marca / model sau sistem de operare sau pentru ce doriti sa folositi telefonul / tableta, daca sunteti sau nu dispus sa achizitionati second-hand

 

Trebuie sa intelegeti ca sfaturile pe care le veti primi va vor fi date cu titlu pur personal si nu se constituie in nici un fel de garantie ca ceea ce vi se prezinta va acoperi nevoile voastre. De asemenea, nici unul dintre sfaturi nu trebuie luat in considerare ca o garantie a calitatii, pretului sau relatiei voastre contractuale sau de alta natura cu vanzatorul propus.

 

Forumul Mobilissimo.ro nu poate fi facut raspunzator in cazul in care prezentati informatii negative despre un anumit comerciant. Aceasta raspundere revine in totalitate persoanei care a prezentat informatia respectiva.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use