Clicky

Jump to content
Alexander Stylle

Problema mod avion Htc One X

Recommended Posts

Salut, am cumparat un Htc One X de la cineva, are urmatoarea problema, dupa ce telefonul a fost rootat, schimbat cid, unlocked,S-OFF si instalat un custom rom telefonul nu a mai functionat normal.(Precizez ca telefonul a functionat perfect pana sa faca toate chestiile pe care le-am mentionat)Initial era blocat in mod avion, dar cu un hard reset am reusit sa rezolv partial problema, acum sus nu imi mai arata iconita de mod avion si pot folosii wi-fi dar cand intru in settings la mod avion imi apare "Turning Off.." ca si cand incearca sa opreasca mod-ul avion dar nu reuseste, optiunea apare transparent deci nu pot sa dau pe ea.
Nu imi citeste cartela.
Dupa ore intregi pierdute pe forumuri cunoscute in cautarea rezolvarii, am gasit un topic in care mai multi detinatori de Htc One X spuneau ca au aceasta problema, iar majoritatea care au reusit sa o rezolve au spus ca au pus boot.img corect cu fastboot de la custom rom-ul android hd.
Am instalat Android HD cu tot cu boot.img si am aceeasi problema, am inteles ca este foarte posibil sa fie de la hboot si ca trebuie sa pun alta versiune.
In acest moment telefonul este Unlocked cu htcdev ; S-OFF ; Hboot version 1.72 ; cid 11111111 (supercid)
Nu reusesc de loc sa ii dau de cap, daca se pricepe cineva si doreste sa ma ajute as fi foarte recunoscator, pentru cine vrea sa ajute o sa ii dau p.m cu topic-ul respectiv unde diferiti indivizi si-au rezolvat aceasta problema.
Nu ma intereseaza cat de complicat poate fi, sau ca trebuie sa pun un stock rom sau custom rom , ma intereseaza doar sa reusesc sa scap de aceasta problema si telefonul sa functioneze fara nici o problema.
Astept raspunsuri, mersi!

 

Update: Se pare ca poate fi de la firmware, o sa incerc astazi sa il schimb sa vad daca rezolv ceva.

Edited by Alexander Stylle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use