Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Informațiile recent intrate în posesia XperiaBlog dezvăluie că Xperia Z2 va oferi un sistem audio cu două difuzoare. Cei care preferă o redare audio de foarte bună calitate vor aprecia probabil apariția suportului USB Audio cu latență scăzute, ceea ce va permite cuplarea la telefon a unui DAC portabil cu fidelitate superioară celei oferite de cipurile obișnuite implementate în telefoane , Conform acestor informații, Xperia Z2 va include un ecran capacitiv cu sensibilitate ridicată, telefonul putând fi astfel controlat cu mănuși sau alte obiecte conductive, iar rezistența la apă a fost și ea confirmată. În final, camera foto va oferi opțiunea de filmare la rezoluție 4K, care nu a fost implementată pe Z1 Honami deși hardware-ul era compatibil, și înregistrate cu un număr mare de cadre pe secundă. Smart backlight control, Smart call handling si alte functi puteti urmari forumul xperiablog

 

 

sursa http://www.xperiablog.net, via go4it.ro

Edited by Erwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper ca o  sa aiba un ecran de calitate deoarece functia prin care poti sa foloesti ecranul cu manusi e posbilia la telefonul meu de 500 de lei ,ei de ce nu ar putea la telefonul lor de 2,000+ lei ?

Edited by Alex Toma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă are tot TFT-ul ala cu nu mai știu ce tehnologie, sa și-l bage undeva. Z1 e imens pe lângă alte telefoane de 5 inch, iar Z2/Z1L am văzut ca e și puțin mai înalt. Sony nu a învățat nimic pana acum, nu asta e tendința, chiar dacă are ecranul ar fi de 5.2 inch. Cred ca un corp mai mic și cu un ecran la fel de mare avantajează atât producătorul cât și cumpărătorul. O sa săriți pe mine ca e rezistent la apa și asa mai departe, dar nu cu asta te aperi când se spune ca telefonul produs de tine e prea mare și are parte utila mica. Poate de asta nu am văzut articolul care sa spună :,, Sony a vândut peste 10 milioane de unități de Xperia XYZ''.

 

Trimis de pe Nexus 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemultumitului i se ia darul. Ce mi-as fi dorit eu (si altii) sa scoata Nokia un flagship cu MeeGo macar la 2 ani :))

 

De fapt ce avem noi aici ? Un obiect care a ajuns sa tina mai mult de "afisare" decat de "functionalitate". Orice ati spune, faptul ca "il vrem pe ultimul" tine de ego mai mult decat de necesitate. Ca in cazul hainelor. Scot marile case de moda colectii noi cel putin la 6 luni ? Scot. Atunci de ce nu ar scoate si producatorii de telefoane ? Daca ne deranjeaza PE NOI asa de mult frecventa asta, n-avem decat sa le schimbam in ritmul in care apar. Chiar daca la capitolul "necesitate" nu aduc nimic MAJOR in plus. Nu ne permitem financiar ? Nu-i nimic. Nu o facem. Nu oricine isi permite sa-si schimbe garderoba la fiecare 6 luni. Si acolo, noile haine nu aduc nimic in plus. Nu se inventeaza materiale noi, mai eficiente energetic sau mai rezistente. Pana la urma e optiunea fiecaruia. Am impresia ca intre femei + haine si barbati + smartphone nu exista nici o deosebire in privinta asta. Si ei, producatorii ambelor produse, nu fac decat sa exploateze asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use