didi 314 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Astazi se termina anul 2013 si cum, probabil, fiecare dintre noi "trece in revista" anul care se incheie si eu la randul meu, stand la birou (la o cafea si o tigara sau mai multe ) fac acelasi lucru. Pentru mine, personal, a fost un an "mai greu" as spune d.p.d.v. financiar.Un an de criza care a inceput anevoios si care si-a "dat drumul" doar din al doilea semestru. Pe plan sentimental a fost mai mult decat OK, anul acesta sarbatorind nu mai putin de 20 de ani de casnicie. Implinirea sufleteasca "vine" si de la cei doi baieti ai mei, cel mic (17) "fiind in grafic" cu liceul iar cel mare (19) fiind de anul acesta si sofer si absolvent cu BAC-ul luat cat si student "cu acte". In sfera gadget-urilor, anul 2013 nu a fost un an al achizitiilor pentru mine asa ca am ramas cu anticul meu Galaxy SII, in schimb "a aparut in casa" un iPhone 5 (ghiciti a cui ). Ce imi doresc de la 2014 ? Sentimental sa fie cel putin la fel chiar nu pot spune ca as dori mai mult. Financiar ..... cine nu ar dori mai mult ? La orizont se intrevede un Galaxy S4 sau cine stie ..... !!! La multi ani ! Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 La mine a fost asa si asa...... Adica criza financiara a continuat si in acest an.....dar ma bucur ca din vara in sfarsit mi-am gasit locul de munca dorit. In privinta sanatatii nu ma pot plange,viata familiala merge normal iar ca si gadgeturi, anul asta a fost mai subtire. Adica o tableta noua si un telefon SH, dar m-am bucurat mult pt ele. Ce imi doresc de la 2014? In primul rand sanatate mie si familiei. Financiar...asa cum spune @didi.......este loc de si mai bine Gadgeturi...? Poate un Note 4 sau vreun LG G3 Va doresc un an nou fericit cu multe impliniri si mai ales multa sanatate. La Multi Ani !!!! didi 1 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 La mine anul ăsta a fost catastrofal, din punct de vedere financiar. Dacă până acum nu am simțit deloc criza, anul ăsta am înțeles exact ce anume înseamnă. Cum eu urăsc speranța sub toate formele ei, pentru că te ține din treabă, 2014 voi avea eu grijă să fie altfel. La mulți ani vă doresc și multa sănătate, vouă și familiilor voastre, că restul le faceți voi cumva. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Alexandru Cristian 123 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 (edited) Pentru mine a fost un an bun, din punct de vedere financiar, profesional, sentimental cat si in ceea ce priveste gadgeturile.Am reusit sa imi achizitonez o tableta de top, cat si un telefon pe masura. Anul viitor va doresc tuturor multa sanatate, ca daca o avem, restul se rezolva. Numai bine si la multi ani. Condoleante pentru tatal tau, Vlad Paul! Edited December 31, 2013 by Alexandru Cristian Feri, Mihnea and Gastarbeiter 3 Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 A fost cel mai greu an din viata mea. Mi-am pierdut tatal, muntele meu de granit care s-a naruit ca un castel din nisip. Altceva nici nu mai conteaza. Dispari pe veci, 2013! Si eu abia imi revin dupa ce mi-a murit Mama, abia au trecut 40 de zile, mai mult n'am ce zice. Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Un an pe de-o parte urat, pe de-o parte frumos. Am fost norocos totusi ca am aflat din timp de boala mamei (adica ea a aflat) si s-a terminat totul cu bine, probabil ca daca mai intarzia cateva luni as fi plans acum cu voi, cei care v-ati pierdut parintii. Apropo, condoleante! (Vlad si Gastarbeiter). Am trecut si eu la smartphone iar dac-o dam in sentimentalisme pot spune c-a fost un an excelent. La multi ani! Gastarbeiter 1 Quote Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,919 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Un an bun zic eu!Am trecut cu bine de examene(testarea nationala) si am intrat la profilul dorit.Asi fi putut sa am note putin mai mari,dar sunt multumit fiind ca stiu ca am invatat ceva si nu ma intereseaza foarte mult notele. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Condoleanțe colegilor care și-au pierdut părinții. Eu nu am avut niciodată părinți și știu ce înseamnă asta. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,919 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Imi pare rau sa aud asta messermith... Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Hai cu urarile, pentru asta a fost deschis topicul. Ne-am inecat in suparari. Hai, sus paharul si sa auzim de bine. Alpe d'Huez 1 Quote Link to post Share on other sites
Alexandru Cristian 123 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Pai da:) Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 In 2013 n-am fost bolnav. N-a fost nimeni bolnav din familie. Deci a fost un an excelent. Pentru ca financiarul am invatat sa nu-l mai pun la socoteala si cu atat mai putin la suflet. Exista atatea lucruri muuult mai importante si m-am invatat cu mai putin. Si sa nu mai alerg dupa subiectul asta. Habar n-aveti ce bine (si liber) ma simt asa. Ce astept de la 2014 ? Sanatate si intelegere. ionel, Alpe d'Huez, Feri and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Per total a fost un an bun pentru mine. Viitorii ani doresc să fie măcar la fel. La mulți ani sănătoși tuturor! Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Inchin un pahar de whisky in cinstea voastra atunci, sa fim sanatosi! meser, imi pare rau sa aud asta. Hai cu pahareleeeeeeeeee! Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Cu un pahar de suc merge? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Nu, nu. bad boys don't drink juice, they drink beer. gentlemen don't drink beer, they drink whisky. http://www.youtube.com/watch?v=on9TXY8kYyk Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Sucul natural de struguri, e perfect. Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. Quote Link to post Share on other sites
reflavius 2,376 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Anul ce va trece curand, a fost bun, caci a trecut repede, anul ce va veni sa va fie si mai bun, caci va trece putin mai repede, va doresc sanatate si La Multi Ani! Atasat o schema logica a altor variante posibile, toate terminandu-se cu urarea de La Multi Ani ! Sent from my S500 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Eu cred ca primul am trecut in 2014, pentru ca la st. Petersburg ora este +2 fata de bucharest. La multi ani romania. Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 La mulți ani România și sperăm într-un an mai bun decât cel precedent. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Alexandru Cristian 123 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 La multi ani tuturor.Oficial suntem in 2014...de 3 ore;)) Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,919 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 La multi ani tuturor!!V- am mai spus inainte sa plec la revelion , dar am zis sa zic si in 2014.Sa aveti parte de tot ce va doriti in acest an!!! Quote Link to post Share on other sites
Kaliope 27 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 La Multi Ani tuturor! Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts