AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Cum flashuiesc zip-uri cu Odin? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 La un firmware stock. Da-mi tu exact daca poti un cyanogen 4.2 sau 4.3 sau un ROM AOSP ca sa il flashuiesc. Ai trecut de faza asta.... numai daca poti scoate cardul, iar cu un card reader la PC iti copiezi un rom flash-able din recovery...dupa care sa reusesti sa-i dai mount la el sa-l vada telefonul..si sa dai instal... altfel ... singura metoda Odin Cu Odin Nu poti flashui zip-uri...... 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Pana una alta incearca cu Odin 3.0.7 si rom-ul de mai sus (vezi in postarile mele)... Foloseste tutorialul asta cel care l-a facut HLG in 01.04.2013 (nu e pacaleala)... Ar mai fi o varianta sa bagi un kernel compatibil cu jb stock ... dar daca nu iti vede cardul extern..... Edited December 7, 2013 by rocada 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Am copiat pe card un ROM ca sa il flashuiesc din recovery, dar din cwm recovery nu imi monteaza cardul pentru a putea da flash la rom. Iar cu odin ti-am aratat ce eroare imi da. Edit: Pai bun, dar ce mi-ai dat tu e zip. Edited December 7, 2013 by AndreiMalaianu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Report post Posted December 7, 2013 Nu e un fișier .tar? Trimis de pe Nexus 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Pana una alta incearca cu Odin 3.0.7 si rom-ul de mai sus (vezi in postarile mele)... Foloseste tutorialul asta cel care l-a facut HLG in 01.04.2013 (nu e pacaleala)... Ar mai fi o varianta sa bagi un kernel compatibil cu jb stock ... dar daca nu iti vede cardul extern..... Nu mai merge linkul pentru descarcarea romului de acolo, e de pe hotfiles si a fost inchis site-ul.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Nu e un fișier .tar? Trimis de pe Nexus 4 Nu, e .zip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Mie imi merge : http://uploaded.net/file/4drerz19 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Ciudat, la postul lui HGA de pe 1 aprilie, romul este pus pe hotfiles. A. Acesta e cel dat de tine. Orcum, cu viteza pe care o am la net asta seara, nu stiu din ce cauza, probabil o sa stau vreo 2-3 ore ca sa se descarce, iar apoi probabil nu o sa mearga. Edited December 7, 2013 by AndreiMalaianu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Report post Posted December 7, 2013 Eu știu ca fișierul brut îl dezarhivezi, fișierul extras fiind .tar. Eu nu am mai descarcat ROM-uri de pe Sammobile, am unul în PC care folosesc mereu când am probleme. Eu cel puțin asa știam ca se procedează. Trimis de pe Nexus 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Ciudat, la postul lui HGA de pe 1 aprilie, romul este pus pe hotfiles. A. Acesta e cel dat de tine. Orcum, cu viteza pe care o am la net asta seara, nu stiu din ce cauza, probabil o sa stau vreo 2-3 ore ca sa se descarce, iar apoi probabil nu o sa mearga. Poti folosi si rom-ul postat de HLG .. daca ai viteza mai buna....vezi sa ai baterie destula .... baga-l la incarcat.... 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Uite, e zip. Inca nu s-a descarcat, probabil dupa extractare va fi un fisier .tar Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Eu știu ca fișierul brut îl dezarhivezi, fișierul extras fiind .tar. Eu nu am mai descarcat ROM-uri de pe Sammobile, am unul în PC care folosesc mereu când am probleme. Eu cel puțin asa știam ca se procedează. Trimis de pe Nexus 4 Da se dezarhiveaza .. si trebuie sa aiba terminatia .tar sau .tar.md5... 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Poti folosi si rom-ul postat de HLG .. daca ai viteza mai buna....vezi sa ai baterie destula .... baga-l la incarcat.... Pai cel postat de HLG e pe hotfiles si nu merge linkul. Deci trebuie sa astept la acesta postat de tine.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Nu ai putea sa il pui pe alt site? poate as avea viteza mai buna la download. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Nu ai putea sa il pui pe alt site? poate as avea viteza mai buna la download.Incearca tu sa cauti de pe sammobile.... dar trebuie sã ai cont...... Sent from my android with Tapatalk 4 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Uite si un Odin mai nou : http://www.fileswap.com/dl/pmk8SlLrmO/ Si vezi rom-ul asta de pe XDA ... se descarca mai repede : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487 Sau de aici http://androidfirmwares.net/PhoneFirmware Edited December 7, 2013 by rocada 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Cele de pe xda sunt pe hotfiles si nu merg descarcate, iar pe site-ul al doilea nu stiu care sa il iau ca sa nu ramana telefonul codat in vreo retea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Cele de pe xda sunt pe hotfiles si nu merg descarcate, iar pe site-ul al doilea nu stiu care sa il iau ca sa nu ramana telefonul codat in vreo retea.Pe cel mai nou..... si nu iti va rămâne codat..... Sent from my android with Tapatalk 4 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 L-am dat la descarcat, in vreo 5 minute se descarca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 (edited) L-am dat la descarcat, in vreo 5 minute se descarca. Foloseste ultimul Odin... si respecta tutorialul lui HLG... Daca inainte de asta ai avut jb, nu se mai blocheaza in retea... unii au reusit sa le blocheze la trecerea de la ics la jb ... dar asta nu din cauza rom-ului si din cauza faptului ca nu era facut definitiv unlock-ul bine pe ics....se reyolva cu o aplicatie.. Tu de cand ai s2-ul ? Si ce rom-uri ai mai avut pe el ? Tu i-ai facut root ? Edited December 7, 2013 by rocada 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Am s2-ul din septembrie, nu am schimbat romul pana acum, l-am avut pe cel stock cu touchwizz, 4.1.2 si i-am facut si root. Am dat drumul la Odin si a ramas asa de vreo 3 minute. E in regula? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocada 587 Report post Posted December 7, 2013 Am s2-ul din septembrie, nu am schimbat romul pana acum, l-am avut pe cel stock cu touchwizz, 4.1.2 si i-am facut si root. Am dat drumul la Odin si a ramas asa de vreo 3 minute. E in regula? Sa speram ca da:p Sent from my android with Tapatalk 4 1 AndreiMalaianu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Ar trebui sa se vada ceva schimbat pe liniile alea de progres, nu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreiMalaianu 8 Report post Posted December 7, 2013 Nu s-a mai modificat nimic, cam cat ar trebui sa dureze aproximativ? Quote Share this post Link to post Share on other sites