Alydor Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Salutare Sunt curios cum ar arata in opinia voastra telefonul ideal. Pentru mine ar fi ceva de genul : Ecran de 6-6.3 inch (folosesc foarte mult telefonul pentru net/e-mail) Full HD (1980x1080) Dual sim Baterie minim 4000 mAh, detasabila Cel putin 2 Gb de ram Memorie interna 16 GB minim Slot card. In prezent sunt doar cateva telefoane care indeplinesc criteriile astea dar doar partial De exemplu: Alcatel one Touch Hero. Are aproape tot mai putin bateria dar are ink cover. Plus ca inca nu a fost lansat. Htc One Max - nu e dual sim, bateria nu poate fi schimbata si are doar 3400 mAh Galaxy Mega 6.3 - Nu e dual sim, baterie de doar 3200 mAh, nu are rezolutie Full HD. Nu inteleg de ce producatorii de telefoane nu fac ceva pentru cresterea capacitatii bateriei.Adica daca tot faci un monstru de telefon, pune-i nene si baterie sa duca. Sa nu stai sa il incarci zilnic.. In prezent am un Galaxy Mega 5.8 Dual Sim, care in conditii de utilizare normala duce 2 zile.L-am luat pe asta ca m-am saturar sa car dupa mine doua televizoare... In trecut am avut HTC HD2, Galaxy S2, Nokia E7, Note 1, Note 2, Lenovo 780 Sunt curios cum arata pentru voi telefonul ideal. Suma respectelor, Alydor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Camera de la Lumia 1020 (merge si de la 1520). SO de la N9 Ecran si S-Pen (plus aplicatii pentru) de Note 3 Dimensiuni de Nexus 5 n_iulian and ionel 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Un note 3 cu: Margini mai mici Design de htc one baterie de 3700 mAh ( sau mai mult) Alex Toma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Un lg g2 cu butoane "normale" si materiale mai de calitate, si stilus gen s-pen. Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Ideal ar fi un Note 3 dual sim cu autonomie mai bună. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Si la mine un g2 din plastic mat cu bateria chiar si mai mare de 4000mah si poate un snapdragon 805 cu 3gb ram ar fi futureproof. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Telefonul ideal nu exista si nici nu va exista Innoxius, samyjuanito, ionel and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 (edited) Design de HTC Android KitKat stock Tegra 4 ,2GB RAM 32 GB+ Micro SD Ecran IPS 5 inch Full HD Camera de pe lumia 1020 dar fara pretuberanta aceea Baterie de 3,2000 mAh vreo 7mm grosime Edited December 5, 2013 by Alex Toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Telefonul ideal nu exista si nici nu va exista Dar nevasta ? FGH, Feri, n_iulian and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Deja pui degetul pe rana........In acest caz NO COMMENT Nu de alta...dar cine stie, mai intra nevestele pe forum si atunci sa vezi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alydor Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 Ideal ar fi un Note 3 dual sim cu autonomie mai bună. Exista Note 3 dual sim N9002, dar din pacate se gaseste doar la gogu'giesem. Si nu prea am incredere in ei... Telefon ideal nu exista, e drept. Fiecare are minusuri mai mari sau mai mici. Depinde daca esti dispus sa treci peste acele minusuri. ( A se vedea Alcatelul de exemplu) Cica S5 va avea 4Gb de ram, baterie de 4000 mAh, scanare de retina (in loc de amprenta) rezolutie de 2560 x 1440, proc pe 64 de biti, 20 MP camera, etc... Pentru mine ar fi ideal sau Galaxy Mega 6.3 daca ar fi dual sim, sau Alcatel Hero, cu minusul impus de baterie... Cine stie ce surprize o sa ne aduca viitorul. Ce frumos ar fi sa iti poti configura telefonul cum vrei... P.S. Va urmaresc de mult, Erwin ma stie de cand imi faceam veacul pe HTC club... Suma respectelor, Alydor Innoxius, Alpe d'Huez and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Simteam eu ca suntem urmariti. Dar ziceam ca e Google sau NSA Gastarbeiter, Feri, n_iulian and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alydor Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 esti pe aproape... Suma respectelor, Alydor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Telefonul ideal nu exista si nici nu va exista Va exista sau nu, macar putem visa la el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 HTC One cu OS MeeGo, camera de Nokia 808, baterie de minimum 3A. ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 (edited) Telefonul care îl dețin acum este ideal pentru mine . Are tot ceea ce îi trebuie și chiar acum nu mai doresc nimic altceva . LE: Poate sună un pic ciudat că eu consider telefonul actual ca fiind perfect, dar chiar este perfect. Dar evident doar din punct de vedere subiectiv. Problema mare care o sesizez eu acum este că telefoanele au ajuns să ajungă scopuri și nu neapărat mijloace de comunicare exact cum au fost concepute. Adică câteva briz-briz-uri aduse de la an la an amăgesc milioane de oameni indiferent de tabăra aleasă. Mi-am dorit doi ani telefonul acesta și răbdarea mi-a fost răsplătită. Totul depinde de cum definim conceptul de telefon mijloc sau scop. La fel este peste tot. Fie că are 4GB RAM sau doar 1GB RAM, fie că are un singur nucleu, fie 8, fie că-l manevrezi cu două mâini sau doar cu una, tot un amărât de telefon rămâne. Dar și de figura asta mi-a luat mult timp să mă prind. Edited December 7, 2013 by ionel denis, Innoxius and axl666 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Telefonul ideal. Cu un Android fluent ca aioes. Specificatiile tehnice tin de cancan. Sent from my Evotech Cyano using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Un nokia 1520 daca avea blitz xenon o husa magnetica activa a la ipad si bateria daca e mai mare nu e supărare. Sent from my Nokia 1020 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Ideal ar fi o baterie buna sau un management al consumului optimizat astfel incat sa nu fii nevoit sa incarci telefonul zilnic. 3 zile de autonomie a bateriei in conditiile unei utilizari mediu spre intens. Minim 12-16 ore cu ecranul aprins. Cam asta ar fi ideal. Restul, specificatii tehnice, software, etc e can can. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk n_iulian and MoshuXXL 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Foarte adevărat. Bateria e f importanta. Cu al meu Nokia 1520 utilizare intensa reusesc sa,scot un 8 ore . Daca vizionez filme scade destul de repede sa zicem un 5 ore. Îl am de 6 luni cred si e normal in timp sa mai slabeasca. Concluzionand managementul Windows e f bun din puctul meu de vedere iar un wp cu baterie,de 4000+ ar ajunge la 12 ore lejer. Eu calculez in ore pentru ca sunt sportiv si deplasările prin tara sunt realizate cu autocarul . Cred ca o investiție intr-un ipad si tel actual m-ar scapa cu adevărat de problema bateriei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Sau poți să-ți iei o baterie externă de 8-12A și poți să-l încarci de câteva ori din ea. Nu e mai simplu? Și e și mult mai ieftin. Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk Sebi, Andrei P. and ionel 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 E mai ieftin ca ipad insa e un gadget ce mi-l doresc. Am baterie externa insa am deja o cărămidă aka 1520 nu vreau sa am buzunarele tot mai pline pt autocar e ok si utila bateria insa pt a fi practic si comod in restul situatiilor as prefera ceva inclus din fabrica . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu Nick Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 hmm un ecran de 5.5 full HD, buton de camera in genul celor de la sony in lateral, ecran curbat cu un s-pen, 3GB ram, 32GB rom, difuzoare stereo ca la HTC si o baterie care sa tina foarte mult dar nici sa transforme telefonul intr-o caramida si un rom foarte bine optimizat cu acces la root. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 S-pen tot curbat? Sp1tfire, Sebi, pedro2767 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Nu neaparat. Ar putea fi introdus pe latime in telefon, nu pe lungime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts