samakat 0 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 cum sa copiez contactele de pe contul google pe telefon android!! Quote Link to post Share on other sites
axl666 311 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Le sincronizezi din telefon. Intri in contul Google de pe telefon si dai sync contacts. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Stimate nou coleg. Cred ca avem o problema de comunicare. Sau de intelegere a limbii romane. Sau e prima data cand te afli pe un forum. Ai deschis un topic aici. De fapt nu, l-ai deschis aiurea si ti-a fost mutat. In acel topic s-a raspuns la intrebarea ta. Si in scris si cu un exemplu video. Dar nu, nu a fost destul, ai mai deschis un topic cu aceeasi problema. Pe care l-am sters si te-am atentionat frumos si politicos aici. Nici asta nu ai inteles, ai mai deschis un topic in care ai pus a 3-a oara aceeasi intrebare. Colegul ti-a dat un raspuns (acelasi pe care l-ai primit de doua ori pana acum, in topicul initial). Uite, daca nu sterg si acest topic triplat, promiti sa te potolesti ? Un forum (cel putin acesta) are niste reguli. Putine si de bun simt. Hai sa le respectam. Nimeni de aici, fie el moderator sau administrator nu are timp sa alerge dupa tine peste tot. Sper ca ai inteles. Daca nu, chiar avem o problema. katees, Feri, axl666 and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts