Clicky

Jump to content

Infruntare in public!  

22 members have voted

 1. 1. Care dintre telefoane face fotografii mai bune?

  • Telefon 1
   3
  • Telefon 2
   19
 2. 2. Care dintre telefoane are captura video mai buna?

  • Telefon 1
   7
  • Telefon 2
   15


Recommended Posts

Am atașat două galerii foto&video realizate cu două telefoane mid-range și doresc să aflu opiniile voastre legat de acestea. Le puteți descărca de aici: Telefon 1 și Telefon 2.

 

După ce v-ați făcut o părere, vă rog votați și lăsați un comentariu. EXIF-urile pozelor le puteți verifica, dar vă rog să nu le faceți publice și să nu vă uitați la ele, înainte să votați și să vă spuneți părerea!

Link to post
Share on other sites

Eu am o nelamurire: care ati votat video la tel. 2, v-ati uitat pe calculator sau pe telefon / tableta ? Pentru ca pe calculator se vad niste artefacte ingrozitoare pe cer. La primul video, la inceput, pasarea care zboara lasa urme pe imagine, apoi, in timpul traveling-ului, norii de pe cer parca sunt facuti din patratele.

Link to post
Share on other sites

Aha, ala e negru si la mine. QuickTime Player, VLC, MS Media Player, toate il ruleaza, dar ecran negru, sonor lipsa.

Oricum si la celelalte doua din tel. 2 e imagine rea de tot. De aia intrebam, poate pe tel sau tableta nu se vad artefactele alea.

Link to post
Share on other sites

Din cauza codarii de tip 3GP!

 

Asa! Multumesc pentru voturi, a fost de real ajutor! :)

 

E vorba de Allview A5 Duo (Telfon 1) si Prestigio MultiPhone 5400 Duo (Telefon 2). 3,2 versus 8 megapixeli. Oarecum era normal sa iasa Prestigio castigator, dar diferenta nu este pe atat de mare pe cat ar trebui sa o arate diferenta de megapixeli, mai ales pe partea video!

Link to post
Share on other sites

Foto 2, video 1 deoarece video 2 fara imagine dar cu sunet. Desi am vazut exif-ul de la prima fotografie de la foto1 in Picasa, trebuie sa recunosc ca au iesit mai bune foto de la Prestigio. Foto si video vazute pe Pc deoarece fisierele sunt maricele, plus ca sunt si arhivate. Dupa cum spunea un prieten de aici, nu pot compara foto de pe Allview A5 duo si cele de pe SGS plus. Ecranul lui A5 este inferior lui S plus, dar este totusi bun, Androidul 4.2.2 de pe A5 se misca fluent, nu joc jocuri cu multa grafica pe nici unul , singura exceptie Asphalt 6 pe S plus pe cand era cu softul original, acum are root si rom, nu am mai instalat jocul. Pe A5 am Asphalt 7 dar din lipsa de timp nu am mai jucat.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use