David Mihalcea Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Salut, detin un HTC ONE S si intr-o zi, din senin i-au aparut aceste dungi pe ecran. Cand apas pe ecran, nu se modifica, dar isi schimba pozitia. La inceput au fost doar putine in partea de sus a telefonului, acum au inceput sa se extinda in partea de jos, totodata departandu-se de marginea telefonului.Inca o chestie ciudata, dungile nu afecteaza ecranul, adica sunt transparente. Vreau sa imi vand HTC-UL de aceea va rog sa ma ajutati in rezolvarea problemei si sa imi spuneti daca careva dintre voi v-ati mai confruntat cu o asemenea problema. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 arata ori a lichid ori a ecran dezlipit de sticla protectoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Mihalcea Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Lichid nu este, cred ca mai degraba este dezlipit...In cazul de fata ce se face pentru remedierea situatiei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Mie nu prea îmi pare a fi dezlipit. Dacă ai observat, sunt oarecum simetrice. Trimis de pe Nexus 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Mihalcea Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Cat m-ar costa reparatia in caz ca este lichid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Nu este lichid. Este dezlipita folia de pe spatele display-ului. La IPS se mai intampla. Asta este cauza binecunoscutului "light bleeding". Face obiectul garantiei in mod normal, trebuie dus la service daca e cumparat cu garantie. Daca nu, probabil va costa un alt display. O cauza posibila ar fi supraincalzire, deci atentie ce spui la service. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Mihalcea Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Multumesc de ajutor! Totusi, daca ar fi sa il vand in starea actuala, la ce pret l-as putea da? Tin sa mentionez ca functioneaza 10/10! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Iti dai seama ca bisnetarii vin cu pret de o "shaorma", in rest il pui la vanzare pe site-uri dedicate, cu pretul dorit si astepti! Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Mihalcea Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Multumesc frumos de raspunsuri! De curiozitate, 500 lei obtin pe el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Nu este lichid. Este dezlipita folia de pe spatele display-ului. La IPS se mai intampla. Asta este cauza binecunoscutului "light bleeding". Face obiectul garantiei in mod normal, trebuie dus la service daca e cumparat cu garantie. Daca nu, probabil va costa un alt display. O cauza posibila ar fi supraincalzire, deci atentie ce spui la service. Asta e cauza, One S se incalzeste foarte mult, am butonat si eu un model d-asta si dupa 10 minute era foarte cald, si ecranul se incalzise rau. Era modelul cu processor de varianta mai noua, S4 parca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Mihalcea Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Ideea este ca la inceput fusese dezlipit in alta parte, acum s-au miscat dungile alea si unde au fost inainte, a ramas intact. Nu-mi poate recomanda nimeni un pret la care pot da telefonul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts