Andrei P. 2,917 Report post Posted October 16, 2013 Am vazut o stire , care spunea ca samsung va lansa galaxy s5 in ianuarie.Ce asteptari aveti de la acest device?Ce specificatii credeti ca va avea?Cum vor fi materialele si designul?Credeti ca va fi o schimbare mare? Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 16, 2013 Ce naibi sa mai schimbe ? Poate carcasa sa fie metal usor, un senzor de amprenta ca se poarta si cam atata.In rest aberatii de proc, ram si tot asa. Share this post Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,001 Report post Posted October 16, 2013 Sper sa nu fie un PET aurit cu o cantitate inutila de RAM. Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 16, 2013 Daca il scot in ianuarie cum se presupune trebuie sa schimbe ceva ca probabil s4 nu merge bine.Primul lucru la care se poate lucra e carcasa ca devine clar ca hardware-ul aberant nu mai vinde. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Deio Report post Posted October 16, 2013 Mutat in forumul de zvonuri. Ii sta mai bine Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,559 Report post Posted October 16, 2013 Am vazut o stire , care spunea ca samsung va lansa galaxy s5 in ianuarie.Ce asteptari aveti de la acest device?Ce specificatii credeti ca va avea?Cum vor fi materialele si designul?Credeti ca va fi o schimbare mare? Si eu am vazut un post care se cheama Samsung Galaxy S5 ar putea fi lansat in ianuarie 2014 Drept urmare se inchide. Share this post Link to post Share on other sites