Clicky

Jump to content

Microsoft habar nu are ce inseamna TouchScreen...


Guest Deio

Recommended Posts

Asta:

Tocmai ce mi-a sosit un mail. Am tableta cu Windows, modelul TF810, dar cum mama naibii sa ma folosesc de ea?  Micromoale asta, nu a intrebat pe nimeni ce inseamna aia sa apesi cu degetul?

 

Intr-o luna vine si 8.1. Da, mi-a dat inapoi butonul de start. Nu-mi trebuie dom'le! Butonul nu e cel clasic care ridica Start Menu, pentru ca meniul e "Modern UI" cica.

Ma obliga sa utilizez Desktop Mode in continuare, desi am degete, nu mouse. Pai de aia nu vinzi tu tablete si nu e popular Windows, pentru ca nu ti-ai detastat clar categoriile de utilizatori.

 

Sa revenim. Deci cum apas pe textul ala? Nu e link, Microsoft are LiveTile cu Mail cu Weather, dar Tile-ul de Mail e mai prost decat cel mai slab client de mail pe care l-am vazut vreodata, cum se  asteapta ei sa ma folosesc de clientul ModernUI de Mail? Trebuie sa apas si sa selectez, apoi sa astept cu degetul pe ecran sa inregistreze ca si click dreapta apoi sa deschid un browser si sa apas din nou 5 secunde pe ecran ca sa apara "Paste" apoi sa intru pe forum sa vad despre ce este vorba.

Grrrrrr.

Client Tapatalk Windows 8 ioc, client Dropbox ioc, client Yahoo ioc, client Mail utilizabil cu degectul, ioc. Ballmer, bine ca ai plecat, poate ala care vine in locul tau, o fi mai rasarit, varza ai facut sistemul de operare Windows, de la Vista in sus.

Untitled.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nimic nou aici. Am vazut eu "undeva" ca deja a aparut Windows 8.1 RTM. Nu-i nimic, faptul ca jocuri ca Battlefield 4 il recomanda ca OS nu inseamna ca gamerii vor sari asa. Eu nu mai sper ca Microsoft (si eu le spuneam Micromoale la un moment dat) sa scoata un OS bun pentru touchsreen-uri.

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca nici pentru WP nu le au cu touch UI & UX (user-interface & user-experience).

 

Supposed Ex-Nokian Graphical Designers Speaks Out Against WP UX

 

Citind ideile de acolo (care sunt valabile prin ele insele, nu pentru ca ar veni de la un presupus "ex-Nokian"), imi dau seama ca, in ceea ce priveste subiectul acesta, MeeGo e la ani lumina distanta de WP. In fata, nu in spate. ;)

Link to comment
Share on other sites

fa un print screen sa vad, asa cum am facut si eu. De pe Disqus imi vin si mie hypelink, dar daca mailul este Plain Text, clientul nu face conversie automata la HTML. Exemplu mailurile de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Microsoft isi lauda aplicatia de e-mail din Windows 8.1 si asteapta sugestii 

Right from the Start: Delivering the best email experience on any tablet with Windows 8.1  

http://blogs.windows.com/windows/b/windowsexperience/archive/2013/10/03/right-from-the-start-delivering-the-best-email-experience-on-any-tablet-with-windows-8-1.aspx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use