MMarius 125 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Se pare ca cei de la RIM au lansat "alpha" versiunea de BB 10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JEPYYo0-gfc Va las pe voi sa analizati pentru ca eu unul cred ca e o ciorba de toate (WebOS, ICS, WP7) si noua tastatura nu mi se pare deloc "wow", ba chiar mi-ar distrage atentia din cauza ca tot apar cuvinte unde eu vreau sa apas... Oricum asta e pararea mea. Edited May 1, 2012 by Adrian Quote Link to post Share on other sites
katees 250 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Eu cred ca in totdeauna se arata cumparatorului doar partea frumoasa. Nu-mi place tastatura dar banuiesc ca cine doreste BB se va adapta. Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Eu cred ca BB10 v-a fi ceva care sa conteze foarte mult mai ales in lupta cu Windows Mobile. Mie imi place tastatura. Quote Link to post Share on other sites
MMarius 125 Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Eu cred ca BB10 v-a fi ceva care sa conteze foarte mult mai ales in lupta cu Windows Mobile. Mie imi place tastatura. Windows Phone. Ca mobile e mort. Singurul lucru bun e tastatura si nu e un lucru de care sa te bucuri pentru ca ma indoiesc ca vor include si limba romana. Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Windows Phone. Ca mobile e mort. Singurul lucru bun e tastatura si nu e un lucru de care sa te bucuri pentru ca ma indoiesc ca vor include si limba romana. Corect. Am zis Windows pentru ca BB10 nu il vad concurent cu Android sau IOS, dar pana atunci nu se stie. Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Să vedem un hands-on mai amănunțit. Nu arată rău. adymartian 1 Quote Link to post Share on other sites
katees 250 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Nu arata rau , dar..., marketing-ul daca va fi puternic atunci va avea sanse. E nevoie si de multe aplicatii, un market bogat si frumos ornat pentru a atrage musterii. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Din ce vad in poze si in film, nu arata rau deloc. Dimpotriva. Insa nu am butonat niciodata un astfel de telefon si nu stiu ce permite si ce nu sistemul de operare. Quote Link to post Share on other sites
Marius 22 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Stati putin nush dc naiba comparati Blackberry-ul cu Android deoarece Blackberry ii un telefon business si normal ca nu o sa aiba nevoie de nspe mii de procesoare iar ca multitasking se descurca si inainte foarte bn iar avand acum un dual core eu zic ca va fi exceptional pe piata ... oricum multi nu ati avut in mana un BB dar il criticati iar BB 10 cu noul design pare promitator poate vom vedea cine stie si un quad core dar eu zic ca deja ar fi mult prea mult ... iar ca o paranteza Wp Mango se descurca chiar foarte bn ca sistem de operare ...pt ca vine cu cerinte hardware impuse de Microsoft ceea ce pot zice ca-i un plus fata de cele Android care sunt si cu cpu de 300mhz desi am avut si un Samsung galaxy adroidul mi-a lasat un gust amar aplicatiile ramaneau deschise trebuia date kill , consum enorm de date , pe messenger dadea logout ramaneam on si lumea ma conctacta in disperare desi eu eram offline ... parerea mea un produs sau o marca odata ce te dezamageste nu o mai cumperi a 2a oara si mi se pare logic si evident lucrul acesta ...intotdeauna un smartphone trebuie achizitionat dupa nevoile zilnice a fiecaruia, nu ca un telefon de fitze si sa te lauzi cat de tare esti in cartier Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Ceva interesant. Mie imi place Edited May 3, 2012 by black_alienware Quote Link to post Share on other sites
Marius 22 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Hmmmmm seamana izbitor de tare cu meniul Android ... deci la asta are minus din partea mea ... nu are nimic original si s-ar putea trezi cu un proces...sper ca produsul final sa nu arate asa ca eu unul nu l-as mai cumpara sincer ... era mult prea laudat noul BB10 si ceea ce vad nu prea cred ca vor avea mare succes pe piata Edited May 3, 2012 by Marius Quote Link to post Share on other sites
Marius 22 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x5KKQx04yD0#! Quote Link to post Share on other sites
Gaocre 43 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Se pare că și cei de la BB au înțeles faptul că fluiditatea face mult la un OS.Din punctul ăsta de vedere au un mare PLUS de la mine. Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Un nou video de prezentare BlackBerry 10 OS. Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Este ultima lor șansă de supraviețuire ca brand independent înainte de a fi înghițiți de un Microsoft, Amazon, Samsung... Îmi amintesc că mi-a plăcut experiența de utilizate în cazul PlayBook și Storm. Mi-au lipsit însă aplicațiile Google de pe cele două device-uri. Practic aici trebuie să ofere mai mult BB. Vedeți Apple... a integrat Google Maps că n-avea propria soluție de hărți/navigare. Asta până să scoată ceva mai bun, probabil odată cu iOS6. Aștept cu nerăbdare noul OS! Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Nu vreau sa inflamez, dar cum se cheama cei care fura de la "morți" ? BB OS10 Looking Alot Like Symbian/Meego? Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Chiar seamana. Asta este ! Macar sa existe acelasi succes si pentru BB10. Azi este la moda sa se "fure" tehnologia si design-ul Quote Link to post Share on other sites
FGH 65 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Cred ca se numesc neinspirati. Da na ... "azi e la moda sa sa se fure" . Oriunde. Maine poimaine ii vezi ca se judeca si ei. PS: dovada. Ti-am furat fraza . Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Da, mi-ai furat fraza Nu m-am suparat, cum nici Nokia nu o sa se supere din moment ce Meego a fost dat uitarii Si eu m-as inspira din Meego si nu cred ca BB10 o sa fie singurul de acum incolo. Quote Link to post Share on other sites
Alex Toma 158 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Arata foarte bine am vazut si reveiw-ul si mi se pare foarte aratos plus ca l-as alege fata de IOS , dar tot parca Android-ul si WP arata mai bine . Quote Link to post Share on other sites
danielcarpo 136 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 OS! cantecul de lebada a inceput odata cu anuntarea serviciului bbm liber pt orice platforma. Cum se lauda samsung in africa ca BBM .ul blackberry messenger va fi disponibil pe terminalele lor. Cine se mai chinuie. Sa cumpere deviceuri extrem de scumpe cand functiile de baza a celor de la BB le vei avea si pe un terminal de 2 lei. Pacat de strategie de preturi si pacat de un mamaut ce se destrama usor usor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts