denis Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Am eu Lumia 920 Puncte PRO : - constructia : l-am scapat de nenumarate ori pe jos, pe colturi, pe ecran, pe spate... si nu are nimic, doar 2-3 zgarieturi ; - camera + aplicatiile Nokia pentru camera ; - hardware : duce orice aplicatie din Store ( nu ca ar avea prea multe ) ; - design ; - difuzor destul de puternic ; - OS fluid, am pe el developer preview si merge ca uns ; - 32 gb spatiu de stocare ; - aplicatiile Microsoft ; - ecran bun - GLANCE !!! Puncte CONTRA : - putine aplicatii ; - greutate ( 180 - 190 g ), care pe mine chiar nu ma deranjeaza, nu se simte ; - ecran mic, parerea mea ; - lipsa de slot micro sd ; Doar astea mi-au venit in minte la ora asta, daca ai vreo nelamurire iti raspund cu placere. Parerea mea este ca la pretul asta e un best-buy daca il iei de la un magazine cunoscut, cu garantie. Eu am dat ~ 1300 pe lei, de pe okazii, fara garantie sau accesorii. Edited June 14, 2014 by denis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 Încă este la stadiul de vis, stați liniștiți. Mai sunt necesari banii...care momentan nu sunt așa de mulți . Mai aștept, văd că Nokia N900 merge ceas acum iar cu Nokia N9 chiar nu am nici o problemă atât de mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Nici cu 630 nu îmi e rușine, mai ales dacă vrei ecran mare la preț mic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts