denis Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Salut ! De ceva timp am observat un pixel aprins pe tableta mea. Daca o duc la garantie au ce sa imi faca ? Tableta este cumparata de la Flanco, si am extins si garantie la maxim, adica cu inca 2 ani. Ei au service autorizat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Ce culoare are pixelul?Poti sa o duci in garantie dar nu cred ca iti schimba ecranul pentru un pixel mort. In schimb, ai dreptul legal sa o returnezi in termen de 10 zile lucratoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 Am cumparat tableta in urma cu cateva luni. Pixelul isi schimba culoarea. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Un pixel mort nu se mai aprinde deloc. Daca isi schimba culoarea atunci este un pixel blocat, care poate fi reparat cu asta : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=ro Daca nu merge ii suni sa ti-o repare , desi nu cred ca poate fi considerat caz de garantie. Mihnea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Depinde de producator/furnizor, toate produsele lor au un standard, pentru ecrane LCD, ar trebui sa respecte acel standard si anume ISO 13406-2, care prevede ca la fiecare milion de pixeli, sunt permisi 2 pixeli aprinsi maximum, mai multi si devine RMA, sau combinatie de 4 pixeli blocati, etc. Standardul e stufos, dar el ajuta producatorii ca sa se protejeze, altfel la orice pixel problema, ar schimba la produse de ar da faliment. Daca ai certificatul de garantie la indemana, poti incerca sa localizezi astfel de incident si sa vezi ce zice acolo. Vezi daca e cel original de producator, daca nu ai original ci modificat de vanzator cu numele lui pe el, atunci poti incerca sa mergi la cine ti l-a vandut si sa incerci sa rezolvi amiabil. Legea spune ca vanzatorul este responsabil daca ai certificat de la el si nu original, sa iti dea un raspuns, favorabil sau nu. Legea nu il obliga sa iti inlocuiasca produsul, dar poti incerca sa rezolvi cu ei sa il trimita mai departe la furnizor si decide el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 Gata, s-a rezolvat cu aplicatia ! Multumesc mult ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 N-ai pentru ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted October 7, 2013 Author Report Share Posted October 7, 2013 De putin timp imi apare pe ecran cateodata scris mic " on screen on fire " . Este normal ? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts