denis 142 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Acum o saptamana cred am cumparat niste jocuri pe telefon din Store. Toate bune si frumoase, azi am primit un mail de la Microsoft. Asta zice : Stimate ..., Nu am putut retrage contravaloarea următoarelor dvs. achiziții, facturate prin Microsoft Billing Services: Dată Confirmare nr. Articol(e) Sumă 22.08.2013 1373379886 Asphalt 7 Heat- Asphalt 7 Heat 3,48 RON 22.08.2013 1373507586 Squirrel- Squirrel 3,48 RON 22.08.2013 1373635660 Fruit Ninja- Fruit Ninja 3,48 RON 22.08.2013 1373763258 Temple Run: Brave- Temple Run: Brave 3,48 RON Subtotal: 13,92 RON TVA: 2,08 RON Sumă totală: 16,00 RON Cardul de credit de mai jos reprezintă modalitatea de plată curentă în contul dvs. de facturare: Tip card: VISAContul va fi suspendat, iar dvs. nu veți putea face nicio achiziție până când nu primim informații de facturare actualizate. Dacă există alte plăți scadente, aferente altor servicii Microsoft cumpărate cu cardul de mai sus, serviciile respective vor fi, de asemenea, afectate. Pentru a vizualiza sau a modifica datele contului de facturare, accesați https://commerce.microsoft.com, apoi selectați una dintre următoarele opțiuni: Pentru a actualiza informațiile de plată, selectați „opțiuni de platăâ€, faceți clic pe denumirea opțiunii de plată, apoi pe „editareâ€. Pentru a vizualiza situația de facturare corespunzătoare unei anumite modalități de plată, selectați „opțiuni de platăâ€, faceți clic pe denumirea opțiunii de plată, apoi pe „vizualizare tranzacțiiâ€. Dacă ați rezolvat deja această problemă, ignorați această notificare. Vă mulțumim! Vă mulțumim pentru utilizarea Microsoft Billing Services! Microsoft Windows Phone http://www.windowsphone.com Nu inteleg ce trebuie sa ii fac. Vreo idee ? Edited August 28, 2013 by denis Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 sa bagi alt card la inaintare dar mai bine afli de la ei sau banca ce sa intamplat de sa refuzat plata (asta presupunand ca mailul e real si nu escrocherie) Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Cred ca este de la card atunci.. Si in Google Play mi-l refuza. Cica cardul care se termine cu ... nu este acceptat Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 poate sunt alte motive:nu ai voie la plati in afara tarii cu el , nu ai visa 3d secure activata pe el.. mai bine intreaba la banca care e motivul. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Probabil nu e un card cu care se pot face plati online. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Ai mai cumparat cumparat online cu cardul respectiv? Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Nu, asta este prima data.. Cardul este Visa Electron de la Banca Transilvania. Ma duc maine sa intreb daca pot face plati inafara tarii cu el. Mai trebuie sa intreb altceva la banca ? Edited August 28, 2013 by denis Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 de visa 3d secure Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Tot VISA Electron am si eu si am facut cumparaturi fara 3D Secure. Asta pana am dat de un magazin nemtesc unde a cerut asa ceva. Dar acolo zicea clar in conditii ca e nevoie de asta. Nu te mai du pana la banca. Am facut-o eu pentru tine http://www.bancatransilvania.ro/persoane-fizice/carduri/carduri-de-debit/visa-electron/ Cardul de debit Visa Electron poate fi utilizat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara tarii, oriunde apare afisata sigla Visa/Visa Electron, pentru cumparaturi la comercianti, pe Internet si la bancomate pentru numerar . Pentru inrolare aici https://www.activare3dsecure.ro/enroll/start/bt/visa/ Bun Google asta. Te ajuta sa ajuti. Informatii aici http://www.cecumperiazi.ro/2011-03-31/activare_3d_secure_banca_transilvania/ candrei 1 Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Mersi ! Voi inregistra cardul si dupa poate voi putea cumpara si eu aplicatii ca toata lumea ca nu e treaba buna cu alea piratate. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Deci treaba asta chiar ma scoate din sarite.. Am completat cu ATENTIE toate campurile, mi-am ales un username, mi-am ales o parola, am facut tot EXACT ca in tutorial si surpriza.. NU A REUSIT !!!!! Acolo imi da un numar de telefon de 4 cifre, am crezut ca am omis ceva. Mai completez inca o data, si dupa iar imi spune ca NU AM REUSIT !!! si imi mai spune ca am doar 3 incercari daca nu trebuie sa sun la un numar sa imi reseteze parola... Nu stiu unde naiba am gresit, dar NU merge ! Mi-e frica sa mai incerc o data ca poate imi blocheaza astia cardu.. Quote Link to post Share on other sites
aurel.anghelescu 17 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Eu cred ca la activarea 3D Secure, parola inițială este formata din ultimele cifre din CNP plus nr de buletin plus încă ceva... apoi introduci noua parola... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
samyjuanito 994 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 (edited) E și dacă îți blochează, îți blochează doar 3D secure. Suni la banca și ți-l resetează. Și 3D secure nu îți trebuie la toate cumpărăturile online, doar la plățile mai mari. Dar ai bani pe card? Cardul e de debit, de credit? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Edited August 29, 2013 by samyjuanito Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 (edited) Am introdus parola buna.. Eu nu vreau sa fac cumparaturi cu cardul, doar ceva aplicatii pe telefon. L-am facut doar ca sa primesc bani... Trebuie sa activez chestia asta pentru a cumpara aplicatii ? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Edited August 29, 2013 by denis Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Pai uita-te si tu la conditiile magazinului. Si samyjuanito: nu este adevarat ca doar la plati mai mari. Orice comerciant, daca vrea sa fie si mai sigur, isi implementeaza 3D Secure. Eu am cumparat de 14 euro de la magazinul de care spuneam. Quote Link to post Share on other sites
samyjuanito 994 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Este foarte posibil Innoxious, problema respectiva am experimentat-o și eu, nu mai aveam sold pe cardul respectiv Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Da, o știam. La W10M s-a mărit limita la 10, parcă. Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts