Clicky

Jump to content
Paul

Problema sau bug?

Recommended Posts

Salutare tuturor , am un HTC Desire HD , si recent am observat  ca atunci cand apas butonul power si se aprinde display-ul apare pe display o dunga verticala mov care dispare intr-o secunda , dar este cand il deschid si nu apare  , e de la display sau ceva bug de la soft(android 2.3.5), a mai intalnit cineva problema asta?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam si eu ceva asemanator la o tableta Samsung. Cand blocam ecranul apareau multe dungi verticale care dispareau dupa ~1 secunda. Problema a disparut dupa ce am pus CyanogenMod, s-a rezolvat de asemenea si prin update-ul la ICs. Poate fi software dar poate fi si hardware . Indicat e sa faci update de soft, asta daca exista. Daca nu, incearca sa pui un rom custom, sau du-l in service.

 

Tapatalk 4 via Nexusâ´

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca o sa ii fac nimica pentru ca nu ma prea deranjeaza ziua din ce am observat nu apare , doar cand e mai intuneric , ori nu reusesc sa vad eu , am observat ceva asemanator la un prieten care are galaxy s2 , tot asa cand apesi butonul power sa se aprinda display-ul tot asa apare doar ca la el mai multe liniute mov , la mine doar una subtire 

 

Si mai are o chestie care tind sa cred ca e bug de la soft in partea sus a ecranului aproape de bara de notificari uneori in anumite afisari ale meniului(mai concret in bara neagra care o are fereastra deschisa) imi apare un punctulet mic verde ca si cum ar fi un pixel mort , dar defapt nu cred ca e pentru ca daca misc cu degetul pagina stanga dreapta in anumita pozitie dispare sau pe fundal negru nu apare , doar in anumite ferestre ale meniului

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai scris cu culoarea albastra. Tema Dark din Tapatalk pune un fundal gri destul de inchis la post-uri, atat cat sa nu reusesti sa citesti scrisul scris cu albastru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use