FunkBlack 81 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Salutare, astazi tocmai mi-am achizitionat primul meu android. Si, am vreau cateva pareri de la experimentati in cateva privinte: Cand ar trebui sa incarc telefonul? Cand imi cere, sau cand se inchide? Faza cu incarcatul bateriei peste noapte, este adevarata, da roade? Intrebare: Cum vad unde sunt stocate anumite aplicatii (SD card/memorie interna)? Mersi. Edited July 24, 2013 by FunkBlack Quote Link to post Share on other sites
axl666 311 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Pai poate ne comunici si ce telefon ai. Bateria poti sa o incarci cand si cat doresti nu are vreo legatura cu sistemul de operare al telefonului. Daca nu e root-at, mai mult ca sigur ca ai toate aplicatiile in memoria lui interna. Sent from my Android device Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 (edited) App: stie cineva cum dezactivez dictionarul T9? E enervant rau! Edited July 24, 2013 by FunkBlack Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Instaleaza SwiftKey si iti va placea. Ziua e curentu' mai slab, sa nu-l incarci ziuaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aplicatiile se instaleaza automat pe card la Allview, daca ramai fara memorie, se vor instala in memoria interna. Asa ca o curiozitate de-a mea, de ce ti-ai dat like? Innoxius and Ionutzvip 2 Quote Link to post Share on other sites
eNder 26 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Intrebare: Cum vad unde sunt stocate anumite aplicatii (SD card/memorie interna)? Mersi. Incearca Es File Explorer. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Mihai 2,630 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Nu lasa niciodata telefonul sa se descarce complet. Eu am lasat Androizii mei sa se incarce peste noapte, cand ajung la 100%, incarcarea se opreste, nu castigi nimic din asta. Ca sa vezi aplicatiile care sunt stocate pe card, intri la Apps si ar trebui sa ai acolo "On SD Card" (am Android 4.0.3). Fa sync la contacte cu contul de Gmail. Dezactivezi predictia si corectia din setarile la "Language and keyboard". Intri pe tastatura implicita si te joci cu setarile. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Incearca sa ma ajunga pe mine. Poate apare ceva concurs pe numar de like-uri Asa ca o curiozitate de-a mea, de ce ti-ai dat like? denis 1 Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Asa ca o curiozitate de-a mea, de ce ti-ai dat like? Singer, nu stiu cand mi.am dat like-u' Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Incearca sa ma ajunga pe mine. Poate apare ceva concurs pe numar de like-uri Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Ma poate lamurii cineva cu acel "Tapatalk"? Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Sunt doua chestii: un plugin care se instaleaza pe forum si o aplicatie care se instaleaza pe telefon / tableta. Asta iti permite sa utilizezi forumul de pe telefon / tableta intr-o interfata mai buna decat ai face-o din browser-ul telefonului. O cauti in Play si o instalezi. E gratuita. Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 E o aplicație pentru cititul forum-urilor. Sent from my P5_Quad using Tapatalk 4 Beta Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 Sa nu deschid alt subiect: Cum sterg contactele din agenda de telefoane?Daca tin apasat pe un contact, se apeleaza acel numar. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Å¢ii apăsat lung pe contactul respectiv și o să ai o mulțime de alte opțiuni, inclusiv ce vrei tu. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 (edited) Å¢ii apăsat lung pe contactul respectiv și o să ai o mulțime de alte opțiuni, inclusiv ce vrei tu. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Dupa cum am spus, daca tin apasat pe contact mi se apeleaza. Oricum am reusit apasand pe butonul capacitiv Meniu.Era si greu... Edited July 26, 2013 by FunkBlack Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts