Clicky

Jump to content

Imagini cu Ubuntu Edge, viitor smartphone Canonical


Recommended Posts

Cei de la Canonical au lansat varianta mobila a celebrului OS Ubuntu, în ianuarie anul acesta. De atunci știm de planurile lor de a lansa câteva device-uri cu acest sistem de operare la bord până la finele anului. Se pare că prima lansare este foarte aproape. S-ar putea ca în câteva zile că vedem primul telefon care rulează Ubuntu Touch, este vorba de Ubuntu Edge, un smartphone interesant la prima vedere.

 

post-10944-0-27202000-1374406257_thumb.jpg

 

Acum câteva zile cei de la Ubuntu au postat pe pagină un mic teaser, cel mai probabil legat de acest smartphone. Era un mesaj postat pe un fundal negru, cu un text: "The line where two surfaces meet". În traducere liberă: linia unde se întâlnesc două suprafețe. Răspunsul la această mică ghicitoare ar putea fi chiar marginea sau Edge (în limba engleză). Mai era specificat într-un colț al paginii 4 zile, deci nu va mai dura mult până smartphone-ul o să fie lansat oficial.

 

post-10944-0-83247300-1374406257_thumb.jpg

 

Până atunci avem câteva imagini, luate de către cei de la Ubuntouch înainte de a se scoate teaser-ul de pe site-ul acestui OS. În imagini putem vedea un smartphone interesant, construit în linii drepte, care rulează Ubuntu Touch ca OS. Nu avem detalii legate de specificații, doar concluziile pe care le putem trage din aceste imagini. Avem un design minimalist în linii drepte. Telefonul are pe spate o cameră și un bliț, iar așezat în partea de sus, central, vedem discret logo-ul Ubuntu. În partea frontală nu avem decât ecranul, casca pentru convorbiri și o cameră. Marginile în schimb sunt cele care iasă în evidență, prin acele puncte aplicate cu bun gust și butoanele de volum și de power tot sub forma unor mici pătrate.

 

post-10944-0-54932200-1374406257_thumb.jpg

 

Imaginile ne arată un smartphone interesant, cu un design minimalist, în stilul promovat de Canonical. Așteptăm lansarea, care ar putea veni chiar peste câteva zile. Vă atrage un smartphone cu acest OS? L-ați testat pe un telefon cu Android să vedeți cum se descurcă?

 

via

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use