Clicky

Jump to content
Sign in to follow this  
tudy23

Imagini cu Ubuntu Edge, viitor smartphone Canonical

Recommended Posts

Cei de la Canonical au lansat varianta mobila a celebrului OS Ubuntu, în ianuarie anul acesta. De atunci știm de planurile lor de a lansa câteva device-uri cu acest sistem de operare la bord până la finele anului. Se pare că prima lansare este foarte aproape. S-ar putea ca în câteva zile că vedem primul telefon care rulează Ubuntu Touch, este vorba de Ubuntu Edge, un smartphone interesant la prima vedere.

 

post-10944-0-27202000-1374406257_thumb.jpg

 

Acum câteva zile cei de la Ubuntu au postat pe pagină un mic teaser, cel mai probabil legat de acest smartphone. Era un mesaj postat pe un fundal negru, cu un text: "The line where two surfaces meet". În traducere liberă: linia unde se întâlnesc două suprafețe. Răspunsul la această mică ghicitoare ar putea fi chiar marginea sau Edge (în limba engleză). Mai era specificat într-un colț al paginii 4 zile, deci nu va mai dura mult până smartphone-ul o să fie lansat oficial.

 

post-10944-0-83247300-1374406257_thumb.jpg

 

Până atunci avem câteva imagini, luate de către cei de la Ubuntouch înainte de a se scoate teaser-ul de pe site-ul acestui OS. În imagini putem vedea un smartphone interesant, construit în linii drepte, care rulează Ubuntu Touch ca OS. Nu avem detalii legate de specificații, doar concluziile pe care le putem trage din aceste imagini. Avem un design minimalist în linii drepte. Telefonul are pe spate o cameră și un bliț, iar așezat în partea de sus, central, vedem discret logo-ul Ubuntu. În partea frontală nu avem decât ecranul, casca pentru convorbiri și o cameră. Marginile în schimb sunt cele care iasă în evidență, prin acele puncte aplicate cu bun gust și butoanele de volum și de power tot sub forma unor mici pătrate.

 

post-10944-0-54932200-1374406257_thumb.jpg

 

Imaginile ne arată un smartphone interesant, cu un design minimalist, în stilul promovat de Canonical. Așteptăm lansarea, care ar putea veni chiar peste câteva zile. Vă atrage un smartphone cu acest OS? L-ați testat pe un telefon cu Android să vedeți cum se descurcă?

 

via

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use