Clicky

Jump to content
tudy23

Un nou leak Nexus 7 ne aduce specificații și o dată de lansare

Recommended Posts

Dacă zvonurile privind lansarea noului Nexus 7 odată cu evenimentul de săptămâna viitoare, unde va fi prezent Sundar Pichai, Vice-President pe Android și Chrome, avem mai puțin de o săptămână de așteptat până atunci. Am avut până acum nenumărate zvonuri și leak-uri și astăzi a mai apărut o imagine care confirmă specificațiile tabletei.

 

post-10944-0-11114000-1374261311_thumb.jpg

 

Avem așadar parte de un ecran 7inch, probabil rezoluție 1080p dar nimic nu este sigur, un procesor quad-core tactat la 1.5GHz, cel mai probabil Snapdragon S4 Pro, o cameră frontală de 1.2MP și o cameră principală de 5MP. Se pare că Google nu urmează linia primei generații Nexus 7, care nu avea cameră principală. Totodată, noul Nexus 7 va fi lansat cu Android 4.3 JellyBean la bord. Avem așadar parte de o nouă versiune Android, fără update-uri majore însă.

 

post-10944-0-82550300-1374261310_thumb.jpg

 

Alte funcții ar fi încărcarea wireless și un slimport capabil de output video FullHD. Cei de la Engadget au un pont cum că tableta va fi disponibilă în magazine din 31 iulie. Se pare că lansarea de săptămâna viitoare este iminentă. Prețul vehiculat este unul destul de mic, 269 dolari pentru varianta cu 32GB. Așteptați această tabletă? Vă dezamăgește Snapdragon S4 Pro?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi fost perfect Snapdragon 600 , dar cum nici bataria de 3950MAH nu credca va fi pe dispozitiv , eu inca mai sper la schimbare pana miercuri.

Pretul este foarte bun si pentru configuratia actuala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine ar fi sa vina la pretul asta, dar in Romania ma indoiesc. De S4 Pro nu am cum sa fiu dezamagit pentru ca il pun la treaba zilnic si nu a dat niciun rateu. Normal ca ar fi dat bine un chipset mai nou, dar lumea trebuie sa inteleaga ca pretul trebuie mentinut la un anumit nivel, iar aici alegerea chipsetului nu mi s-a parut a fi un compromis. Il asteptam la Mobilissimo pentru review :D

 

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use