Clicky

Jump to content
Sign in to follow this  
tudy23

Motorola Droid Ultra MAXX apare în roșu și negru

Recommended Posts

Nu mai este pentru nimeni un secret viitoarea serie Motorola. Am văzut întreaga familie, cu Mini, Ultra și MAXX. Nu am avut însă până acum o imagine clară cu spatele lui MAXX. Tot ce știm despre acest smartphone este că va avea specificațiile lui Ultra, cu o baterie în stilul caracteristic seriei.

 

post-10944-0-12802700-1374244776_thumb.jpg

 

Avem astăzi o imagine cu spatele său, pe care putem vedea un logo Verizon. Carcasa nu se deosebește prea mult de seria de anul trecut, fiind construită probabil din Kevlar, după textura cel puțin. Lucrul care iese în evidență însă este dunga roșie de pe mijlocul carcasei. Este un element de design interesant, care diferențează Ultra MAXX de predecesorul său.

 

Droid Ultra MAXX, împreună cu restul serie Droid este așteptată în evenimentul organizat de Verizon pe 23 Iulie. Specificațiile vehiculate pentru modelul de top includ un ecran SuperAMOLED de 4.7 inch, cu rezoluție HD, SoC Snapdragon S4 Pro, quad-core și cel mai probabil o baterie de 2500mAh. Modelul MAXX va depăși pragul de 3000mAh al bateriei. Așteptăm seria și sperăm să nu fie exclusivă Verizon ci să ajungă și în Europa sau chiar în România.

 

via

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use