Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Nu este un versus intre telefoane, ci intre vanzari de telefoane. Acum, ca s-au publicat rezultatele Nokia pe trimestrul II si am aflat ca "a scazut pierderea", mai aflam si ca Nokia a vandut mai multe Lumia decat BB telefoane in total. La ora asta cred ca BB e mai in pericol decat Nokia. Mult mai mare pericol.

TheVerge: Nokia selling more Lumias than Blackberry selling phones

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai Nokia , BB a fost cum a fost si symbian au venit alte OS-uri mai  ''misto'' si la depasit , asta-i viata dar poate au ceva sanse cu BB10 dar poate au ajuns prea tarziu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BB e destul de scufundat ca să zic așa. Nu prea am mai auzit lucruri despre ei, nici măcar negative. Cred că avalanșa din ultimul timp despre telefoanele cu Android precum Moto X sau seria Droid au acoperit noutățile legate de BB. Poate chiar știu și ei că nu mai au scăpare..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si atunci ce crezi ca se va intampla ? Pentru ca eu cred ca vor merge si mai jos, cel mult vor stagna. Si nu din cauza Android-ului. Cred ca ultimii care mai sunt in barca lor sunt fanii fanilor. Aripa dura. Si daca lor le iei OS-ul BB, singura chestie prin care se mai diferentiau de altii (citeam zilele astea de un telefon media / jocuri sau asa ceva) ce le mai ramane ? Doar criptarea si compresia e-mail-ului ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cei care au folosit modelele anterioare de Blackberry prefera tastatura si Q10 ar putea sa aiba vanzari mai bune in perioada urmatoare. Cei obisnuiti cu touchscreen-ul vor mai multe aplicatii. Problema s-ar putea rezolva in urmatoarea versiune de OS10 care ar trebui sa includa suport pentru aplicatiile Android Jelly Bean.

Blackberry incearca sa atraga din utilizatorii altor platforme prin lansarea BMM pentru Android si iOS, dar s-ar putea sa nu fie o decizie foarte buna. Ar putea pierde unul din putinele avantaje pe care le mai au. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blackberry cauta alternative, nu este exclusa nici vanzarea companiei 

 

BlackBerry Limited  announced that the Company's Board of Directors has formed a Special Committee to explore strategic alternatives to enhance value and increase scale in order to accelerate BlackBerry 10 deployment. These alternatives could include, among others, possible joint ventures, strategic partnerships or alliances, a sale of the Company or other possible transactions.

http://www.marketwire.com/press-release/blackberry-board-of-directors-announces-exploration-of-strategic-alternatives-nasdaq-bbry-1819770.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

BlackBerry ar putea avea soarta Nokia, Microsoft are in atentie o posibila tranzactie 

"Meanwhile, Redmond, Washington-based Microsoft is keeping an eye on BlackBerry Ltd., the people said. The Canadian manufacturer has said it’s seeking a buyer, and its strong presence in the enterprise market could still attract interest from Microsoft, they said."

http://www.bloomberg.com/news/2013-09-03/microsoft-raced-to-7-2-billion-deal-with-soul-searching-nokia.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda. Daca in cazul Nokia nu putem spune ca au cumparat pentru a inchide, la BB putem face presupunerea asta. Probabil vor prelua ce e bun de la BB si vor ingloba in Nokia. Nu cred ca vor merge pe doua platforme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use