Innoxius 21,559 Report post Posted July 18, 2013 Nu este un versus intre telefoane, ci intre vanzari de telefoane. Acum, ca s-au publicat rezultatele Nokia pe trimestrul II si am aflat ca "a scazut pierderea", mai aflam si ca Nokia a vandut mai multe Lumia decat BB telefoane in total. La ora asta cred ca BB e mai in pericol decat Nokia. Mult mai mare pericol. TheVerge: Nokia selling more Lumias than Blackberry selling phones Share this post Link to post Share on other sites
Alex Toma 158 Report post Posted July 18, 2013 Hai Nokia , BB a fost cum a fost si symbian au venit alte OS-uri mai ''misto'' si la depasit , asta-i viata dar poate au ceva sanse cu BB10 dar poate au ajuns prea tarziu. Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,586 Report post Posted July 18, 2013 Si premiul pentru cea mai incoerenta postare merge la... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 2 Innoxius and Ionutzvip reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tudy23 53 Report post Posted July 18, 2013 BB e destul de scufundat ca să zic așa. Nu prea am mai auzit lucruri despre ei, nici măcar negative. Cred că avalanșa din ultimul timp despre telefoanele cu Android precum Moto X sau seria Droid au acoperit noutățile legate de BB. Poate chiar știu și ei că nu mai au scăpare.. Share this post Link to post Share on other sites
n_iulian 1,366 Report post Posted July 18, 2013 Ziceau ca o sa mizeze pe ultima carte, acest BB10 era si daca nu merge o sa treaca la Android, au mai incercat si ei o data. Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,559 Report post Posted July 19, 2013 Si atunci ce crezi ca se va intampla ? Pentru ca eu cred ca vor merge si mai jos, cel mult vor stagna. Si nu din cauza Android-ului. Cred ca ultimii care mai sunt in barca lor sunt fanii fanilor. Aripa dura. Si daca lor le iei OS-ul BB, singura chestie prin care se mai diferentiau de altii (citeam zilele astea de un telefon media / jocuri sau asa ceva) ce le mai ramane ? Doar criptarea si compresia e-mail-ului ? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan@GiZ 179 Report post Posted July 19, 2013 Cei care au folosit modelele anterioare de Blackberry prefera tastatura si Q10 ar putea sa aiba vanzari mai bune in perioada urmatoare. Cei obisnuiti cu touchscreen-ul vor mai multe aplicatii. Problema s-ar putea rezolva in urmatoarea versiune de OS10 care ar trebui sa includa suport pentru aplicatiile Android Jelly Bean. Blackberry incearca sa atraga din utilizatorii altor platforme prin lansarea BMM pentru Android si iOS, dar s-ar putea sa nu fie o decizie foarte buna. Ar putea pierde unul din putinele avantaje pe care le mai au. 1 Innoxius reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan@GiZ 179 Report post Posted August 12, 2013 Blackberry cauta alternative, nu este exclusa nici vanzarea companiei BlackBerry Limited announced that the Company's Board of Directors has formed a Special Committee to explore strategic alternatives to enhance value and increase scale in order to accelerate BlackBerry 10 deployment. These alternatives could include, among others, possible joint ventures, strategic partnerships or alliances, a sale of the Company or other possible transactions. http://www.marketwire.com/press-release/blackberry-board-of-directors-announces-exploration-of-strategic-alternatives-nasdaq-bbry-1819770.htm Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan@GiZ 179 Report post Posted September 4, 2013 BlackBerry ar putea avea soarta Nokia, Microsoft are in atentie o posibila tranzactie "Meanwhile, Redmond, Washington-based Microsoft is keeping an eye on BlackBerry Ltd., the people said. The Canadian manufacturer has said it’s seeking a buyer, and its strong presence in the enterprise market could still attract interest from Microsoft, they said." http://www.bloomberg.com/news/2013-09-03/microsoft-raced-to-7-2-billion-deal-with-soul-searching-nokia.html Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,559 Report post Posted September 4, 2013 Mda. Daca in cazul Nokia nu putem spune ca au cumparat pentru a inchide, la BB putem face presupunerea asta. Probabil vor prelua ce e bun de la BB si vor ingloba in Nokia. Nu cred ca vor merge pe doua platforme. Share this post Link to post Share on other sites