Clicky

Jump to content
Claudiu Sima

HTC One Mini este acum oficial

Recommended Posts

Se pare că HTC a decis să nu ne mai țină pe jar și a anunțat oficial noul HTC One Mini. Designul este asemănător cu cel al fratelui mai mare, HTC One și dispune de tehnologia Boom Sound, cele 2 difuzoare frontale, toate integrate într-o carcasă unibody din aluminiu. HTC One Mini are un display de 4.3 inch cu rezoluție 720p și o densitate a pixelilor de 341 ppi.

 

gsmarena_002.jpg

 

Ecranul este de tip S-LCD2 și este protejat împotriva zgârieturilor de tehnologia Gorilla Glass 3. Sub carcasă găsim un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.4 gHz, un GPU Adreno și 1 GB de ram. Memoria internă este de 16 gb și din păcate nu avem la dispoziție un slot pentru carduri microSD. 

 

HTC One Mini rulează Android 4.2.2 JellyBean cu interfața HTC Sense 5. Avem la dispoziție BlinkFeed și tehnologia BoomSound. Pe spatele device-ului găsim o camera foto de 4 ultrapixeli, aceeași care este prezentă și pe modelul HTC One. Singura diferență dintre cele 2 modele este faptul că versiunea mini nu dispune de stabilizare optică a imaginii. Camera este capabilă de captură video 1080p cu HDR, iar bliț-ul folosește 5 nivele de iluminare (Smart Flash). Camera frontală este de 1.6 megapixeli, ce dispune de un senzor BSI care poate filma la 720p.

 

gsmarena_006.jpg

 

HTC One Mini măsoară doar 9.25 mm în grosime, cântărește 122 grame și dispune de o baterie Li-polymer de 1800 mAh. În ceea ce privește partea de conectivitate, dispunem de LTE, Bluetooth 4.0, wi-fi, DLNA și GPS Glonass. De asemenea avem și o mulțime de senzori prezenți : giroscop, accelerometru, senzor de proximitate și senzori de lumină ambientală. HTC One Mini va fi disponibil pe gri sau negru, începând din luna august, la un preț de aproximativ 449€~ 2000 lei. Vă veți achiziționa acest nou device?

 

sursa : GsmArena

Edited by claudiu44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use