Clicky

Jump to content
Claudiu Sima

HTC One Mini ar putea fi anunțat oficial astăzi

Recommended Posts

Zvonuri cu privire la producerea unei game variate de terminale care au la bază modelul HTC One au tot circulat în ultima vreme pe internet. Se pare că acum, cei de la HTC UK ne anunță prin intermediul unui tweet că o "mică" știre va fi dezvăluită în cursul zilei de azi.

 

post-48-0-87647200-1374132754_thumb.jpg

 

Acesta este cel mai prețios zvon din ultimul timp pentru că vine din surse oficiale. Datorită faptului că avem scris cuvântul "mic" între ghilimele, cel mai sigur vom avea parte de informații oficiale cu privire la modelul HTC One Mini. Dar cu toate aceastea nu ne-am supăra dacă cei de la HTC ne vor face o surpriză anunțând și phablet-ul One Max în același timp.

 

Potrivit ultimelor informații, HTC One Mini va dispune de un display de 4.3 inch, 2 GB memorie ram, 16 gb memorie internă și aceeași cameră de 4 ultrapixeli care este folosită și pe fratele mai mare, HTC One. După ce în cursul zilei de ieri am aflat posibila dată de lansare a lui HTC One Mini - 9 august, astăzi vom afla dacă acest zvon se va dovedi adevărat. Așteptăm cu nerăbdare anunțul de astăzi și vom ține la curent cu ce se întamplă.

 

sursa : AndroidAuthority

Edited by claudiu44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use