Clicky

Jump to content
Sign in to follow this  
tudy23

Google trimite invitații pentru data de 24 Iulie; vine Android 4.3?

Recommended Posts

Google tocmai a trimis invitații de presă pentru un eveniment din data de 24 Iulie la ora 19 GMT în San Francisco. Pe invitație este specificat locul și un invitat special: Sundar Pichai. Acesta din urmă este Vice-President pe secțiunea Android și Chrome deci vom avea parte probabil de o lansare.

 

post-10944-0-31539600-1374087992_thumb.jpg

 

Android 4.3 a apărut de ceva timp pe internet, prin intermediul unui leak al unei versiuni software pentru Galaxy S4 Google Edition. În versiunea apărută nu sunt prea multe noutăți însă s-ar putea ca varianta finală să aducă alte schimbări. Poate câteva dintre bunătățile văzute în reclama lui Moto X.

 

Se pare că nu vom vedea Android 5.0 Key Lime Pie până la următorul Google I/O în timp ce 4.3 se va numi tot Jelly Bean. Pe lângă acest update al Android, am putea vedea o nouă generație Nexus 7. Au apărut diverse zvonuri legate de Nexus 7 2, produs de Asus, cu un ecran 1080p de 7 inch și SoC Snapdragon 600 (sau S4 Pro) în interior. Vom reveni cu noutăți miercurea viitoare, când va avea loc acest eveniment.

 

sursă

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use