Clicky

Jump to content
Sign in to follow this  
tudy23

Meizu MX3 apare în noi imagini cu un ecran 1080p de 5.1 inch

Recommended Posts

Randări ale viitorului flagship al companiei asiatice au apărut pe internet. Acestea ne arată atât forma cât și dimensiunile lui Meizu MX3. De asemenea avem și specificații: smartphone-ul va avea un ecran de 5.1 inch, rezoluție FullHD. Se pare că încet se trece și peste pragul de 5 inch pe care l-au stabilit telefoanele high-end de anul acesta precum Samsung Galaxy S4 sau Sony Xperia Z.

 

post-10944-0-87777900-1374085476_thumb.jpg

 

Nu cunoaștem prea multe detalii despre tehnologia folosită de către ecran, doar rezoluția: 1080p. Mai știm că va avea 2GB RAM și că va rula o nouă versiune Flyme OS, dezvoltat de compania mamă. Detalii precum CPU, GPU, cameră sau baterie rămân necunoscute. Dacă imaginile sunt adevărate, MX3 va măsura 139.9mm x 70.9mm x 8mm, într-un corp unibody cel mai probabil din aluminiu.

 

Deocamdată sunt puține știri legate de acest smartphone. Nu avem nicio declarație oficială care să confirme sau să infirme zvonurile. Sperăm ca mai mulți producători din Asia să deschidă magazine în Europa precum au făcut cei de la Oppo.

 

sursă

Edited by tudy23

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use