Clicky

Jump to content
Claudiu Sima

Sony Xperia Z Ultra va fi disponibil începând cu data de 13 septembrie

Recommended Posts

Se pare că retailer-ul Expansys din Marea Britanie s-a grăbit să introducă pe site un link de precomandă pentru mult așteptatul Sony Xperia Z Ultra. Posibila dată în care device-ul va fi în stoc, este data de 13 septembrie. Prețul afișat pe site pentru monstruosul phablet de 6.44 inch este de 639.99 Â£ ~ aproximativ 3.300 ron.

 

post-48-0-61969400-1374071127_thumb.jpg

 

Vă reamintim că Sony Xperia Z Ultra vine cu un display uriaș Full HD de 6.44 inch, diplay ce dispune de tehnologia Triluminous care este folosită pe televizoarele din gama Sony. Printre celelalte specificații se mai numără un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2 gHz, 2 GB ram, 16 GB memorie internă, slot microSD și tehnologie LTE-4G. 

 

sony-xperia-z-ultra2.jpg

 

Sony Xperia Z Ultra este considerat un principal rival pentru viitorul Samsung Galaxy Note III, iar această categorie de smartphone-uri cu display-uri foarte mari se va mări în curând. Avem și zvonuri cu privire un terminal HTC One Max, iar acest lucru reprezintă o amenințare pentru cei de la Samsung, care vor trebui să vină cu ceva inovativ care să capteze atenția publicului și desigur, vânzările. 

 

 

sursa : AndroidCentral

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use