Clicky

Jump to content
Claudiu Sima

HTC One Mini primește o dată de lansare în UK - 9 august

Recommended Posts

Se pare că HTC One Mini se va lansa la începutul lunii viitoare în Marea Britanie, deși compania nu a făcut acest lucru oficial. Cei de la Pocket-Lint au primit data de lansare de pe contul de twitter @vizileaks, cont despre care se spune că a publicat acum ceva timp zvonuri cu privire la Nokia Lumia 1020 și s-au dovedit a fi adevărate.

 

post-48-0-74111900-1374044906_thumb.jpg

 

Presupusa dată de lansare este 9 august, deci device-ul ar trebui să fie prezentat cât de curând pe cale oficială. În ciuda faptului că noul HTC One Mini nu va avea specificații ca și un flagship veritabil, el a stârnit mult interes în ultimul timp, cumpărătorii fiind nerăbdători să pună mâna pe această versiune mai compactă a lui HTC One. Printre specificațiile terminalului se numără : un procesor dual-core 1.4 gHz Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB ram, display de 4.3 inch cu rezoluție 720p și Android 4.2 ca sistem de operare.

 

Din coincidență sau nu, LG Optimus G2 este așteptat să fie lansat pe 7 august în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York. Oare cei de la HTC încearcă să capteze interesul presei cu lansarea lui HTC One Mini în aceeași perioadă, sau este doar o coincidență? Pentru a vedea dacă acest zvon se va adeveri, mai avem de așteptat.

 

sursa : AndroidAuthority

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use