Clicky

Jump to content
tudy23

Viitorul smartphone HP se va numi Brave; Snapdragon 800 în interior

Recommended Posts

HP nu a mai încercat nimic pe piața smartphone-urilor după eșecul numit Palm (care nu a fost deloc un sistem de operare rău de altfel). Am văzut în ultimul timp tablete cu Android de la această companie însă nici urmă de vreun smartphone. Zilele acestea avem însă noutăți în acest domeniu.

 

post-10944-0-04969000-1374002180_thumb.jpg

 

Un nou leak, venit cu ajutorul celor de la Phone Arena, ne aduce atât o imagine cât și posibile specificații. Este vorba de o randare foarte vagă, care ar putea fi de asemenea un fals, și de o captură din aplicația Antutu, în care se văd câteva dintre specificațiile și numele acestui smartphone, și anume Brave. Dacă zvonul se adeverește, vom avea un smartphone HP cu un design minimalist, propulsat de Snapdragon 800 tactat la 2 GHz și GPU Adreno 330. De asemenea memoria va fi 2GB. Ecranul nu va fi 1080p, însă la cei 4.5 inch, o rezoluție 1600x900 este foarte bună. Terminalul rulează deocamdată Android 4.2 și are o cameră de 14.5MP în spate și 5MP în față.

 

Nu aflăm alte detalii și nu avem nici dovezi care să confirme autenticitatea acestor zvonuri. Din imagini și specificații aș spune că este un smartphone performant, care nu concurează cu ecranele FullHD ale celorlalți producători, dar care ar putea aduce diverse bonusuri software. Să sperăm că va avea un preț acceptabil. V-ar place un smartphone HP? Ar fi mai potrivit mediului business?

 

via phonearena.com

Edited by tudy23

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi frumos un smartphone HP cu un ecran de pana in 4.7 si acel 4.5 ii perfect , dar nu stiu ce sa zic spatele imi cam da a iPhone si fata a unui Nexus latit ca sa zic asa daca ar avea un design minimalist si frumos la un pret acceptabil cu un hardware decent ar fi un telefon bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fata seamana, cu acel buton luminos, cu telefonul celor de la meizu, interesant exemplar.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Share this post


Link to post
Share on other sites

HP neaga un astfel de telefon 

HP denies this machine’s existence in an extremely brief statement:

“The photo is a fabrication and is not a photo of anything HP has in the works. Someone is making stuff up.†– HP Representative

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use