Clicky

Jump to content
tudy23

Imagine de presă cu viitoarea serie Motorola Droid: Mini, Ultra, MAXX

Recommended Posts

Se pare că @evleaks este într-o formă bună. Acesta ne-a adus diverse imagini în ultimul timp, atât cu LG G2 cât și cu Lumia 1020. Astăzi el ne aduce imagini cu viitoarea familie Droid a celor de la Motorola. Avem o imagine de presă cu cele trei smartphone-uri: Mini, Ultra și MAXX. Se pare că anul acesta Motorola ne va aduce carcase din Kevlar și va renunța la butoanele onscreen în favoarea celor capacitive.

 

post-10944-0-88852300-1373487152_thumb.jpg

 

Linia începută anul trecut cu cele trei smartphone-uri: M/I, Razr HD și MAXX HD, este continuată astăzi sub alte denumiri. Razr M devine Droid Mini, Razr HD device Droid Ultra iar prin adăugarea unei baterii de mare capacitate apare și MAXX. Bateria de pe viitoarea generație MAXX ar trebui să fie cel puțin la fel de puternică precum cei 3300 de mAh pe care îi are Razr Maxx.

 

post-10944-0-57215900-1373487369_thumb.jpg

 

Între timp mai avem parte de o scăpare. În imaginea de mai sus vedem ceea ce pare a fi o reclamă a viitorului MAXX. Se poate distinge accentul pe baterie (încărcăm doar la 2 zile) și din imagini se pare că avem parte de evoluție pe partea de navigare GPS. Navigarea ar putea fi doar un update din partea celor de la Google, care și-ar putea face reclamă prin intermediul companiei pe care au cumpărat-o, Motorola Mobility.

 

Acestea sunt toate informațiile pe care le avem momentan. Se pare că viitoarea generație de smartphone-uri Motorola se apropie cu pași repezi. Mie unul nu mi se par extraordinare aceste device-uri și preferat look-ul celor de anul trecut. Vouă vă plac? Ați cumpăra un Motorola dacă zvonurile curente se adeveresc?

 

via

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use