Clicky

Jump to content

iPhone low-cost surprins în noi imagini


Recommended Posts

Despre faptul că Apple ar urma să lanseze o variantă iPhone mai ieftină am auzit deja. Astăzi au apărut pe internet două imagini cu acest device. În imagini putem observa carcasa verde, ceea ce confirmă zvonurile anterioare cu privire la multitudinea de culori în care va veni acest smartphone. Carcasa pare făcută dintr-un policarbonat, designul este unul minimalist, ca toate device-urile Apple.

 

post-10944-0-52389900-1372579354_thumb.jpg

Pe carcasă mai putem vedea camera și blițul cu led, iar între acestea este un microfon. Logoul cu mărul este și el prezent iar în partea inferioară scrie "iPhone". Sursa imaginilor este un blogger din China, cunoscut pentru relațiile sale cu muncitorii din fabricile chineze, care spune că fotografiile au fost făcute la o fabrică Foxconn. Nu putem să ne pronunțăm în legătură cu autenticitatea imaginilor, însă ele confirmă în mare parte ceea ce știam deja.

 

Din specificațiile vehiculate până acum, noul iPhone va avea un hardware puțin mai slab decât modelul 4S, o carsară din policarbonat, care va veni în diverse culori și va avea un preț între 200 și 400 de dolari, nu tocmai low-cost. Este posibil ca telefonul să fie lansat în cursul acestui an, odată cu un nou model de iPad. Așteptăm viitoare leak-uri, poate chiar o confirmare oficială venită mai repede decât ne gândim.

 

Sursă
 

Edited by tudy23
Link to post
Share on other sites

Deci va fi un iPhone 4 cu alte ''haine'' ca sa zic asa , un 4 sub o alta denumire din policarbonat colorat ,dar am vazut alte stiri unde cica va costa vreo 400 de euro ce nu-i prea low cost de fel , dar se pare ca daca are sigla apple pe el valoreaza mai mult numelel decat  performanta dar o sa mai auzim stiri si zvonuri pana la adevaratele vesti despre iPhone-ul low end.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use