Clicky

Jump to content

Huawei vrea sa intre în rândul marilor producatori de telefoane mobile; dorește un Ascend P6 Google Edition


Recommended Posts

Există un nou trend în rândul device-urilor Android: lansarea de modele Google Edition a diverselor smartphone-uri cunoscute. Samsung a deschis acest bal, Google anunțând modelul Galaxy S4 GE la I/O 2013. La scurt timp a urmat HTC cu al său One cu Android Vanilla. Chiar și producători mai puțin cunoscuți pe plan mondial precum Oppo au spus că doresc un device cu Android pur. Anunțul făcut de către cei de la Huawei era unul oarecum de așteptat, fiind un producător destul de mare, mai ales pentru piața din Asia, iar un astfel de device le-ar putea fi benefic.

 

post-10944-0-93790200-1372449426_thumb.jpg

 

Președintele diviziei de telefoane a celor de la Huawei, Kevin Ho, a declarat pentru Pocket-Lint că se analizează împreună cu Google posibilitatea lansării unui Ascend P6 Google Edition. Nu este încă nimic oficial, doar o declarație vagă însă care ne dă speranțe. Vă reamintesc câteva dintre specificațiile acestui smartphone: grosime 6.18 mm, display HD de 4.7 inch, procesor quad-core Huawei K3V2 tactat la 1.5 GHz, cameră frontală de 5MP și cameră principală de 8MP. El vine în acest moment cu Android 4.2.2 și Emotion UI al celor de la Huawei. Este așadar un telefon puternic iar softul stock l-ar face și mai rapid, chiar dacă ar lua din funcțiile introduse de Huawei.

 

Această tendință din ultimul timp de a lansa telefoane cu softul stock este și bună și rea în același timp. Pe de o parte, este foarte bine că se lansează astfel de device-uri, softul stock Android fiind mai rapid și mai optimizat, s-ar putea ca update-urile să fie mult mai rapide. Pe de altă parte, este rău felul în care se procedează, era mult mai bine ca producătorii să pună la dispoziție și celor care au cumpărat deja un anume device. Două device-uri cu specificații similare dar cu soft diferit pot nemulțumi cumpărătorii unuia dintre ele, care nu pot beneficia de avantajele software ale celuilalt.

 

Sursă: Android Authority

Edited by tudy23
Link to post
Share on other sites

Huawei...hmmm greu subiect. Se tot încăpățânează cu K3V3-ul lor deși nimeni nu știe cine fabrică acest procesor, ce tehnologie se folosește, ce core-uri se folosesc, ce GPU are, etc, etc. Nu văd că tot chinezu ori pune de la MediaTek sau alt producător de-al lor sau fac cum fac cei de la Oppo și pun Qualcomm direct ca să știe lumea ce procesor are. În al doilea rând n-am văzut nici țipenie de telefon de la Huawei prin România în special cele prezentate de Huawei la MWC 2013. Cel mai probabil sunt lăudăroși ca de obicei.

Link to post
Share on other sites

Huawei ESTE in randul marilor companii. Poate vrei sa spui "in randul marilor companii de telefoane mobile", pentru ca in telecomunicatii sunt de la egal la egal cu Alcatel, Nokia-Siemens sau Cisco ;)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use