Clicky

Jump to content
Claudiu Sima

Android Key Lime Pie ar putea sosi în această toamnă

Recommended Posts

Un amplu raport al celor de la Wall Street Journal oferă detalii despre următoarele 3 produse pe care cei de la Google le vor lansa în viitor, dar oferă în același timp informații și despre următorul update major al sistemului de operare Android, numit pe scurt "K". Deși nu este specificat numele oficial, ne așteptăm ca update-ul să se numească Key Lime Pie. Publicația nu a dezvăluit ce număr va purta noul update, dar cel mai sigur va fi Android 5.0.

 

Android-Key-Lime-Pie-Confirmed-Whats-new

 

Google a luat prin surprindere pe toată lumea în cadrul conferinței dezvoltatorilor I/O Google 2013 unde nu au anunțat un update major pentru Android. Încă dinaintea conferinței dezvoltatorilor se vorbea că Android 5.0 nu va fi anunțat și acest lucru s-a adeverit. Din ce în ce mai multe surse se gândeau la o nouă versiune Jelly Bean, Android Jelly Bean 4.3, dar nici aceasta nu este oficială momentan.

 

Revenind la publicația WSJ, se specifică că noul update este așteptat în această toamnă. Se pare că noul Android va fi disponibil și pentru terminalele mai vechi dar și pentru cele low-cost. Prin această strategie, Google încearcă să domine piața prin fabricarea de telefoane low-cost, care vor veni cu ultimul update software, pentru țările în curs de dezvoltare. În următoarea perioadă vor apărea mai multe rapoarte ca al celor de la Wall Street Journal, dar așteptăm ca cei de la Google să iasă în față și să ne prezinte noua versiune de Android cât mai curând. 

 

sursa: AndroidAuthority.com

Edited by claudiu44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai imi place ca se ''gandesc'' si la cei cu telefoane low cost .(sau doar raspandirea telefoanelor cu android si mai mult in lume si in tarile mai sarace)

si daca ar fi raspint si la telefoanele mai vechi sau low end inseamna ca nu ar consuma atatea resurse ca si Jelly Bean ? sau doar va fi mai bine optimizat pentru telefon in parte .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use