Clicky

Jump to content

Un nou device Sony apare pe internet; sursele spun că este Sony Honami!


Recommended Posts

Au circulat destul de multe zvonuri despre viitoarele smartphone-uri Sony. Câteva au fost confirmate la conferința japonezilor de acum câteva zile, când a fost lansat Sony Xperia Z Ultra, Sony SmartWatch 2 și telefoanele destinate pieței din China: Sony Xperia C și o variantă a lui Sony Xperia SP. Designul telefonului din fotografie ne amintește de seria Xperia de anul acesta, însă poziția camerei nu este regăsită pe nicunul dintre device-urile noi lansate. În această fotografie îl putem vedea pe presupusul Sony Honami, așezat între uriașul Xperia Z Ultra și varianta braziliană a lui Xperia ZL, Xperia ZQ.

 

post-10944-0-84151600-1372357005_thumb.jpg

 

Zvonurile spuneau că acest Honami va fi dotat cu o cameră cu un senzor imens de 1/1.6 și o rezoluție de 20MP. Se poate ca Sony să pună și tehnologia folosită de ei în DSLR-uri, procesarea de imagine BIONZ. Din imagine însă nu se distinge în niciun fel camera acestui telefon. Pare prea mică pentru un senzor atât de mare și nu este pusă de nimic în evidență. Se poate vedea în schimb că device-ul are un spate din sticlă, un corp subțire și este puțin mai mare decât Xperia ZQ, probabil având un ecran de 5 inch. Sursele spun că este un prototip care rulează Android 4.2.2, propulsat de un Qualcomm Snapdragon 800.

 

Așteptăm viitoare vești, poate o confirmare oficială. Până atunci nu putem fi siguri nici de autenticitatea acestor poze, nici de specificații. Sony a fost recunoscută în trecut pentru camera-phone-urile sale, așa că un device cu specificații de top și cu o cameră puternică le-ar putea crește cota de piață.

 

Sursă: GSMArena

Edited by tudy23
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use