Clicky

Jump to content

Orange a lansat abonamentul Tigru. Se prăbușesc minutele în rețea?


Recommended Posts

post-2772-0-79890200-1372330222_thumb.png

 

Recunosc că pregătisem un alt articol pe ziua de azi, dar mișcarea Orange m-a lăsat oarecum fără cuvinte. Azi s-au lansat noile abonamente Tigru, menite să spargă granițele dintre utilizatori indiferent de rețeaua pe care aceștia o folosesc.

 

Alături de un abonament potrivit, comunicarea prin apeluri, mesaje și internet devine mult mai plăcută. Abonamentul Tigru le oferă clienților noștri acces la un pachet avantajos de beneficii, a declarat Stjepan Udovicic, Director de Marketing în cadrul Orange România.

post-2772-0-14044200-1372334608_thumb.png

 

Cu prețuri pentru toate buzunarele, începând de la 8 € și terminându-se la pragul de 30€ (un preț comun la astfel de abonamente aș putea spune), noua colecție de abonamente este gândită pentru cei care nu vor să se uite în ce rețea e numărul pe care îl apelează. Se pare că asistăm la un nou trend, o nouă revoluție pe piața de telecomunicații din România.

 

 

 

Totul a început în vara lui 2012, la Cosmote, părintele minutelor în rețea. Ei au venit primii cu miile de minute în rețea și tot ei au†îngropat†această strategie, o decizie lăudabilă după părerea mea pentru că nu am fost adeptul miilor de minute în rețea.

 

Am familia într-o rețea, prietenii în alta și mi-e destul de greu să îmi controlez costurile. Așteptam de mult timp o astfel de ofertă din partea lor, pentru că au o rețea foarte bine pusă la punct, dar, din păcate, au venit foarte târziu. 

 

Și Vodafone a venit cu astfel de oferte prin abonamentele Mega Național și RED. Din păcate, opțiunile Mega Național, care erau comparabile cu Tigrii de la Orange în intervalul de preț 8-16€ se pare că nu mai fac parte din oferta comercială. Deși apar la căutarea pe site, link-urile redirecționează către o pagină goală. Voi întreba un reprezentant Vodafone ce s-a întâmplat cu ele și voi reveni cu un update.

 

UPDATE:Se pare că am avut dreptate,iar acum am confirmarea. Mega Național nu mai există în oferta comercială.

 

Seria RED luptă în categoria grea, cu abonamente de peste 30€ în care ai cam tot nelimitat în afară de internet. 

 

Ultimii, dar nu cei din urmă au fost cei de la Orange. Se pare însă că au existat variante pentru Tigru 30 încă din vară, când la renegocierea contractului se oferea un abonament Orange Unlimited, cu aproape aceleași beneficii pe care le are acum Tigru 30.

 

Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. Orange a reușit cu brio să acopere și această categorie de clienți cu prețuri adecvate pentru toate categoriile de clienți. Trebuie să recunosc că mă tentează un abonament din gama Tigru pentru că mi-ar rezolva  nevoile de comunicare, dar aștept totuși o astfel de ofertă și la cartelă (COSMOTE are deja una).

Edited by deiuma
Link to post
Share on other sites

Cu Orange Young imi fac o configuratie transnet de 8 euro. 500 de minute in retea, 60 nationale, 1 GB de net si sms-uri nelimitate in retea.La ce imi trebuie Tigru ?Sigur, aceste abonamente se adreseaza unui anumit segment de abonati.totusi mie se pare ca pentru 8 euro nu primesti mai nimic.

Edited by Mihnea
Link to post
Share on other sites

Cu Orange Young imi fac o configuratie transnet de 8 euro. 500 de minute in retea, 60 nationale, 1 GB de net si sms-uri nelimitate in retea.La ce imi trebuie Tigru ?Sigur, aceste abonamente se adreseaza unui anumit segment de abonati.totusi mie se pare ca pentru 8 euro nu primesti mai nimic.

iar eu nu sunt young. ;)

sa nu comparam ofertele targetate cu ofertele generale.

Link to post
Share on other sites

O fi bun acest abonament pentru cei care vorbesc mult si foarte mult in alte retele insa pe partea de trafic este groaznic. Cum sunt tot mai multe telefoane inteligente ar fi si normal sa fie abonamente cu mai mult trafic inclus. 

As fi interesat de o portare de la VDF daca as gasi un abonament (sau chiar si cartela) cu trafic mare de internet la un pret bun.

Link to post
Share on other sites

Dacă vrei la Orange te poți uita la Colibri Mix combinat cu un abonament de voce care să îți îndeplinească ție cerințele. Dacă te interesează, poți da o fugă pe site-ul lor să vezi ce ți s-ar potrivi sau chiar să mergi într-un Shop să vezi ce poți face.

După 3GB esti limitat la 128kbps,deci poți avea un internet â€nelimitatâ€.

Succes :).

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use