Clicky

Jump to content
deiuma

App Review: TTPod

Recommended Posts

                                                            MlWGSoz.png

 

De când au apărut, telefoanele inteligente au luat locul multor gadgeturi din viața noastră, cum ar fi playerele audio sau camerele foto. Aceste funcții s-au perfecționat tot mai mult la fiecare generație de smartphone-uri, producătorii mizând pe idei și tehnologii noi (Pureview de la Nokia) sau făcând parteneriate cu companii celebre dintr-o anumită industrie (de exemplu, HTC cu Beats).

 

Telefoanele de azi sunt flexibile în orice domeniu, ăsta fiind cel mai mare atu al lor. Dacă nu îți place player-ul audio îl poți înlocui cu altul. Am ales acest exemplu pentru că vă voi prezenta în continuare TTPod, un player care îi poate mulțumi cu succes și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Trebuie să recunosc că am aflat recent de această aplicație, dar și-a făcut rapid loc printre favoritele mele în materie de redare audio. Sincer, la început m-am sperat pentru că din ce văzusem în pozele de pe Google Play era totul în chineză, dar m-am liniștit după ce am instalat-o pentru că era tradusă în engleză.

 

I.Interfața și bibliotecă 

 

Interfața este inspirată din Modern UI, iar ecranul de start te ajută să ai o privire de ansamblu asupra colecției de pe dispozitivul tău. De aici poți să ajungi în lista de cântece, să vezi piesele favorite, folderele sau albumele. Ecranul poate fi personalizat cu ajutorul unei noi imagini de fundal. De asemenea, puteți să scoateți din listă categoriile care nu vă interesează.

Lista de redare e cât se poate de obișnuită, dacă pot spune așa. Nu lipsesc lucruri esențiale, precum opțiunea de căutare sau butoanele pentru controlul playback-ului audio.

 

Pe partea de bibliotecă și import audio avem multiple opțiuni din care să alegem. Putem scana tot cardul SD sau putem importa piese din rețeaua WiFi. Există multiple setări  privind excluderea fișierelor de la indexare. E o facilitate foarte bună, având în vedere că în telefon pot exista ringtone-uri care nu au ce căuta în player.

 

XM9k3Tn.pngE5ctRsm.pngnIzX8rQ.pngLMnDGx8.pngD3zThNm.png69Ud95x.png

 

II.Playback și servicii adiționale

 

Am fost plăcut impresionat de posibilitățile pe care acest player le oferă. Poți să vezi poza cântărețului†full screen†și versurile piesei pe care o asculți în trei variante de afișare. Atunci când ai opțiunea†Mini Lyric†activată, versurile îți rămân pe ecran chiar dacă ieși din aplicație. Din fericire, această facilitate se poate dezactiva ușor.

 

Când ecranul e blocat, player-ul continuă să își facă simțită prezența prin lock screen-ul personalizat pe care ți-l pune la dispoziție.

În privința bazei de date cu versuri și poze ale artiștilor creatorii aplicației mai au de lucrat. Atunci când sunt redate piese ale unor artiști cunoscuți nu-i nicio problemă, dar când treci la artiști autohtoni... Deși mi-a recunoscut versurile INNEI la o piesă în română, a ales greșit poza.

oQgf6mQ.pngGrvLnyD.pngawfPltD.pngkT0Rz0M.png5eh3rMb.pngtkduYFp.png

 

 

III.Setări 

 

Setările sunt structurate bine. Ai acces ușor la opțiuni pentru căști, shake sau alte opțiuni avansate. Poți controla descărcările de versuri și poze, să schimbi comportamentul căștilor la conectare sau să activezi modul†shake†pentru schimbarea melodiilor.

xAfSkzx.pngE6LWad5.pnglks4V5e.png

 

IV.Egalizator

 

În cazul egalizatorului avem parte de o prezentare specială, cu imagini care ilustrează stilul muzical sau locul potrivit pentru anumite setări.

dp2odyO.pngvxlRu8A.pnglf6rdE5.png

 

V.Concluzie

 

Am ajuns la finalul acestui review. Pot spune că player-ul ăsta e unul dintre cele mai bune de pe Android când vine vorba de funcții și interfață, Avantajul său major este faptul că poate descărca pozele artiștilor și versurile melodiilor, îmbogățind astfel experiența redării audio care poate deveni uneori puțin cam monotonă.

 

Dintre dezavantaje pot spune că cel mai mult m-a deranjat faptul că interfața este într-o proporție (mică, ce-i drept) în chineză.

Baza de date mică și greșelile de recunoaștere poți fi trecute ușor ca probleme, dar dacă ținem cont de celelalte funcții, acestea nu prea mai contează.

Puteți descărca aplicația de aici.

Cost:FREE

Edited by deiuma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar arata foarte bine, dar nu inteleg de ce la instalare mi-a cerut dreptul sa acceseze si editeze sms-urile si mms-urile din telefon si acces la servicii care presupun costuri (tel, sms) ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use