Mihai Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 @Tyler: "About Time" este un film bun. Pe mine m-a surprins placut si e una din singurele dati cand sunt de acord cu nota mare pe IMDB. Nu iau notele de pe IMDB (in special) ca punct de referinta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Eu am o problema cu calatoriile in trecut. Butterfly effect. Nu cred ca poate fi evitat, asa cum spune in film. Si cu asta se duce tot subiectul. Ca film e bun, poate pentru ca nu e american Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 @Innoxius, filmul trateaza bine acel "butterfly effect" si e bun tocmai petru ca nu e american. Au stiut sa-l faca interesant si sa nu puna accentul doar pe calatoriile in timp. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300TG using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Pe mine nu m-a prins filmul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Un film 90% live ->> Metallica Trough Never Si un serial nou ca ma plictisesc : Person of interest http://www.cbs.com/shows/person_of_interest/ Pilot trailer e de vina: Sent from my S500 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Chiar acum la tv x-men's... Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 Animatie, nu prea este pentru copii, intr-o scena apar niste sani, sfarsitul este greu de inteles daca nu esti atent. Akira 1988 http://m.imdb.com/title/tt0094625/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) La Migliore offertahttp://m.imdb.com/title/tt1924396/ Sent from my S500 using Tapatalk 2 Edited January 18, 2014 by reflavius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 12 ani de sclavie. 9,5/10 reflavius and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Compania a 9-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Mr. Morgan's Last Love - Mi-a plăcut foarte mult, nu m-am așteptat să fie așa de bun chiar dacă e Michael Caine în el. 9/10. Gravity - Nu mi-a plăcut filmul dar asta nu înseamnă că e un film slab. 6/10 Bad Grandpa - dacă nu vă place JackAss nu e pentru voi filmul. 6/10 Coach Carter - film bazat pe o poveste reală face ca pelicula sa fie de top, mai ales că Samuel L. Jackson e rolul principal. Merită din plin nota 10 pentru ceea ce reprezintă. Dacă vă place acest film o să vă placă și Gridiron Gang, tot o poveste reală. Boyz n the Hood - un film ce arată ororile ce se petrec în ghetourile din America. Filmul are și o distribuție bună. Are 23 de ani pelicula dar mesajul său încă este clar și răspicat. Nota 9/10 Thanks for Sharing - o comedie americană care prezintă niște persoane cu dependențe sexuale. Nu m-a prins, mai ales glumele expirate. Păcat de distribuție, mai ales de Tim Robbins. 5/10 Edited January 18, 2014 by Tyler Durden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Her (ea) unic in felul sau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Lupul de pe Wall Street. GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL,GENIAL! n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Merg duminica la 12 ani de sclavie si urmeaza si lupul de pe wallstreet.Abia astept:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 @Andrei P: numele celor doua filme suna intr-un anumit fel in romana. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300TG using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 )Ai dreptate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) American Hustle, o fictiune reusita http://m.imdb.com/title/tt1800241/ http://m.imdb.com/video/imdb/vi2928060441?ref_=m_tt_ov_vi Sent from my S500 using Tapatalk 2 Edited January 23, 2014 by reflavius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Escape Plan un film interesant dar de vazut cand plictiseala e maxima cu o distributie la fel de interesanta (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, 50 Cent) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Da, l-am văzut și eu, deși evit maxim genul ăsta de filme. Cu toate astea, m-a surprins plăcut. Ideea a fost una destul de originală, in sensul in care nu am mai văzut nimic de genul ăsta în niciun film. Dacă ignori siropăriile tipic americane, nu e rău deloc. Ca are și astfel de chestii. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Innoxius and aurel.anghelescu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Am vazut "Escape plan" la cinema chiar si am fost si eu placut surprins. Inca astept "American Hustle". Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 (edited) Acum rulează pe Digifilm pelicula Truman Show. Foarte bun filmul. Edited January 26, 2014 by Tyler Durden n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Am vazut "Rush" si "The Impossible". Le recomand pe amandoua pentru ceea ce transmit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Tocmai am vazut "12 ani de sclavie".Un film extraordinar , care te invata ceva.Totusi unele scene au fost chiar dure...Mama a vrut sa plece la un moment dat , dar am convins-o sa ramana si la final nu i-a parut rau.Finalul filmului a fost cel mai frumos.Multa lume din sala a plans la final.Nu cred ca sunt in masura sa sau note , dar i-as da nota 9,90.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Mie "12 years a slave" nu mi-a transmis nimic, l-am uitat dupa 5 minute de la vizionare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Ca de obicei, mesersmith cataloghează oamenii după ce mâncă, vizionează și mai știu eu ce. Poate omu a avut chef de niște cascadorii marca Jason Statham. Care-i problema? Nu ne putem uita toți la același lucru, gusturi diferite, doh. Ca fapt divers, știai că Van Damme a fost campion european la Karate? Știai că Chuck Norris a fost unii dintre foarte puțini oameni care a avut ocazia să se bată cu părintelor artelor marțiale mixte aka Bruce Lee? Știai că Steven Seagal e maestru în kendo sau aikido? Știai că Jason Statham e și el bine antrenat în artele marțiale mixte sau că e expert în kickbox? Mai zic că-și face singur cascadoriile? Ca de obicei, catalogăm oamenii după ce mănăncă, bea, poartă și așa mai departe. O preconcepție des întâlnită la noi. Toți dintre actorii de mai sus au avut roluri bune la vremea lor. Van Damme a fost fantastic în filmul Kickbox, Jason a excelat în Lock, Stock & two smoking Barrels + Snatch. Chuck Norris a jucat în ultimul film a lui Bruce Lee The Way of the Dragon, care probabil îl știm cu toți pentru lupta clasică din Colosseum. Steven Seagal e probabil cel mai slab actor dintre cei de mai sus dar asta nu înseamnă că e un oligofren. Sunt curios dacă i-ai face oligofreni față în față pe acești indivizi care probabil pentru unii, ne-au fost idoli în copilărie. Excludem pe Statham că e tânăr. Părerea mea este că nu ai ieși teafăr. Eu nu mă uit la pelicule cu actori de mai sus dar nu ar trebui să-i ridiculizăm pentru niște roluri. Sunt niște roluri și atât. Unele bune, altele mai puțin bune. ... Daaa. Mai ales rolurile de compoziție cand ii comparam cu De Niro, Sir Anthony Hopkins și alții.... Mie îmi place când își studiază caracterul și intra în rol. VanDamme & Seagal sunt senzaționali reușind sa își ridice Doar sprânceană dreaptă și exprima și compun zeci de trăiri specifice rolului. Apoi urmează Statham.... La el e și mai complexa interpretarea.... Zici ca il strâng pantofii si gata încruntat apare înainte scenelor de lupta. No offense Tyler.... Dar mi se pare ca e mult prea diferita catalogarea de "actori".... Mie personal îmi vine mai ușor sa le zic" interpreți ". Si da, iti dau dreptate ca sunt f bine pregătiți fizic si tehnic/tactic ptr scenele de lupta. ATAT! ... Cat despre a ne întâlni cu ei și bla bla bla.... Te rog mergi în București în Down Town pe Mendeleev și vezi poze cu VanDamme la a doua lui vizită în România.(după ce a primit o corecție fizica de la niște băieți la prima), țin sa iti spun ca este ca în reclama /bancul cu preotul confundat cu un Ninja . Am avut grija de el 10 zile și 9 nopți oficial. Iti dau detalii pe PM. Eu unul am fost surprins sa descopăr cel puțin ce a ajuns el. Atenție, nu ce a fost!.... Doar cum a ajuns sa se comporte!!! Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Edited January 27, 2014 by Kali mesersmith 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts