Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare ,am un nokia x6 16 gb de 1 si ceva ,el a fost luat din spania ,pe abonament de la vodafone,am ajuns in tara si l-am decodat insa am o problema ,cand schimb cartela ,indiferent de operator (orange,vodafone,cosmote)dupa ce il aprind la un interval de 5-10 minute scoate un sunet ,mai exact sirena de la politie ,am cautat prin setari dar nu am gasit nimic ! Stiti vreo metoda cum sa scap de acest sunet ?

Va multumesc !

Edited by mr_rabbit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orice aplicatie antifurt (cel putin cele pe care le-am incercat eu din store-ul Nokia) fac asta (printre altele): reactioneaza la schimbarea cartelei. Probabil e ceva rezident in memorie. Cu hard reset ar trebui sa mearga disparitia ei. Daca nu (n-am mai folosit de mult Symbian, dar stiu ca permite destule lucruri dezvoltatorilor, poate aplicatia e destul de desteapta sa ramana si dupa un hard-reset), s-ar putea sa ai nevoie de o resoftare. Din pacate, am inteles ca de ceva timp e mai greu sa o faca oricine, Nokia taind accesul neautorizat (adica al oricarei persoane, altele decat service, operatori si ce mai trebuie) la ROM-uri cu NaviFirm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc mult pentru sfaturi!

Am facut o resetare generala a telefonul cu acest cod *#7370# ,apoi un format ! Acum se comporta normal ,sunt multumit ca am scapat de acel sunet ,care devenise stresant rau de la un timp !

Edited by mr_rabbit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use