Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare ,am un nokia x6 16 gb de 1 si ceva ,el a fost luat din spania ,pe abonament de la vodafone,am ajuns in tara si l-am decodat insa am o problema ,cand schimb cartela ,indiferent de operator (orange,vodafone,cosmote)dupa ce il aprind la un interval de 5-10 minute scoate un sunet ,mai exact sirena de la politie ,am cautat prin setari dar nu am gasit nimic ! Stiti vreo metoda cum sa scap de acest sunet ?

Va multumesc !

Edited by mr_rabbit
Link to post
Share on other sites

Orice aplicatie antifurt (cel putin cele pe care le-am incercat eu din store-ul Nokia) fac asta (printre altele): reactioneaza la schimbarea cartelei. Probabil e ceva rezident in memorie. Cu hard reset ar trebui sa mearga disparitia ei. Daca nu (n-am mai folosit de mult Symbian, dar stiu ca permite destule lucruri dezvoltatorilor, poate aplicatia e destul de desteapta sa ramana si dupa un hard-reset), s-ar putea sa ai nevoie de o resoftare. Din pacate, am inteles ca de ceva timp e mai greu sa o faca oricine, Nokia taind accesul neautorizat (adica al oricarei persoane, altele decat service, operatori si ce mai trebuie) la ROM-uri cu NaviFirm.

Link to post
Share on other sites

Va multumesc mult pentru sfaturi!

Am facut o resetare generala a telefonul cu acest cod *#7370# ,apoi un format ! Acum se comporta normal ,sunt multumit ca am scapat de acel sunet ,care devenise stresant rau de la un timp !

Edited by mr_rabbit
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use