Clicky

Jump to content
 • Similar Content

  • By Smooth1c
   salut, trebuie sa imi cumpar un laptop pt facultate, dar nu ma pricep la laptopuri.
   -bugetul e 1500-1600 lei,
   -va fi folosit mai mult pe partea de office +/- filme, dar as vrea sa poata rula si cateva jocuri gen gta IV, assassin, fifa 11+
    
   ce imi puteti recomanda? raman recunascator.
  • By Liviu Roşca
   ... sau cel puțin încearcă. Pe scurt. Prin Ianuarie apărea proiectul pe kickstarter. Era vorba despre un dock pentru telefon cu ieșire HDMI și aplicația propriu-zisă. N-au strâns suma de 100.000 de dolari cât cereau dar totuși aplicația este publică pe google play de ceva timp în versiune foarte beta. Mai are bug-uri.
    
   În mare parte aplicația este un launcher ceva mai diferit față de un launcher obișnuit de android. Interfața este gândită să arate ca cea a unui desktop fiind destul de greu de nimerit pictogramele chiar și pe tabletă în lipsa unui mouse.
    
   Launcher-ul are câteva aplicații incluse, momentan un browser, calculator, un file manager și un joc. Mi-a mai găsit câteva aplicații compatibile cu funcțiile de windows manager dar mai apar buguri. Restul aplicațiilor pot fi folosite doar în mod full-screen.
    
   Eu am încercat cu screen mirroring pe chromecast + mouse. Per total aplicația are intenții bune și ar fi utilă dar mai trebuie lucrat la ea. Mult.
    
   Link google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromium.os
    
   Site oficial: http://www.andromiumos.com  • By Liviu Roşca
   M-am gândit că ar fi interesant să vedem cum arată desktop-urile utilizatorilor acestui forum. Încep eu.
   *fără Android, iOS, etc.

  • By deiuma
   Are cineva de pe-aici Raspberry Pi? Mi se pare foarte interesantă plăcuța asta . E foarte ieftină,silențioasă (nici un ventilator),mică (n-o să îmi zică părinții  că le umplu iar casa cu lucruri â€nefolositoare†și care ocupă mult spațiu ) și în plus foarte personalizabilă.
   De mult mă bate gândul să îmi transform vechiul CRT (da,mai există și momentan nu simt nevoia de achiziție a unui TV LCD) într-unul smart,să pot  asculta muzica preferată,să îmi citesc feedurile RSS,să văd filme sau să mă uit pe Youtube. Sigur,aș putea face toate astea și de pe PC,dar canapeaua nu-i în aceeași direcție cu biroul și mi-e incomod.
   Când va ajunge â€cutiuța†la mine voi pune un OpenELEC pe ea și o voi pune la treabă pe post de media center. O voi putea lua cu mine și la casa de la țară ca să mă bucur de multimedia seara când n-am ce face și nu merge cablul TV .
   Deci,are cineva așa ceva? Vrea să își ia? La ce ar folosi-o?
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use