Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare! Am un Acer Cloudmobile S500, telefonul e OK, se misca bine, insa am intampinat o mica problema de cand am achizitionat un card SD Hama de 16 Gb. Telefonul citeste cardul, insa nu stiu cum sa mut anumite aplicatiile din memoria interna pe card. In setari-aplicatii nu am gasit aceasta optiune... Am incercat sa descarc o aplicatie din AppStore, un fel de manager prin care sa bag aplicatiile din telefon pe SD, insa tot nu am reusit. V-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu un raspuns rapid!

Ms anticipat, toate cele bune!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Optiunea va apare numai la aplicatiile care suporta asa ceva (mutarea pe card). Ca sa le poti muta pe care vrei tu pe card, trebuie sa folosesti ceva gen App2SD+ sau Link2SD (insa trebuie sa fie rootat telefonul).

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai in Setari la Aplicatii dai un slide sau doua de la dreapta la stanga si ajungi la USB Storage, unde fiecare aplicatie are o casuta. daca are un semn bifat inseamna ca e pe card. daca nu e bifata, dai click pe ea si o sa iti apara un ecran cu numele aplicatiei, Force Stop, Unistall..... iar sub astea ai date despre dimensiune... iar sub asta :) ai o optiune Move to (USB) Storage. dai click pe ea, astepti cateva secunde, iar apoi butonul ala o sa se transforme in "Move to phone". Inseamna ca aplicatia e mutata. Apoi apesi back si continui cu aplicatiile. 

P.S. nu iti face probleme cu gasitul "butonului", o sa iti intre in reflex :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use