Gabii 881 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 As incerca si eu sa vad daca nici mie nu imi merg dar nu am slot pt SD. Dar cat timp eram pe Galaxy Fit si mutam aplicatiile pe SD mergeau Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Costel Diaconu 0 Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 am rezolvat problema singur ... ,banuiesc ca era o probmema de la sistemu de operare. Am dat reset/factory dar am pierdut totu ( Mai am o intrebare. Inainte de telu wasta am avut un allview viper 1 si puteam sa rullez jocuri sau app de pe external card ,la samsung dc nu se poate ? Quote Link to post Share on other sites
nick mark 40 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Daca ai S4 cu Android 4.4.2 kitkat, atunci problema e de la Google. Odată cu kitkat, au introdus o măsură de securitate (zic ei), prin care se interzice dreptul de scriere pe memoria externa. Excepție fac unele aplicații preinstalate si altele "doftoricite" Singura soluție sa rezolvi problema, este sa faci root la telefon. Dar aici e alta discuție, deoarece cred că telefonul e nou cu garanție și prin root se schimba knox 0x1si se "poate" pierde garanția. Faci pe răspunderea ta. Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk pedro2767 and Innoxius 2 Quote Link to post Share on other sites
C. Denis Ionut 14 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Eu la s2-ul meu am intrat aici si mi-am marit memoria unde se instaleaza aplicatiile asa ca nu am mai avut probleme sa tot mut pe cartela sd si alte cele,am pus cum a scris acolo si apoi am bagat custom rom lollipop si am 3 gb pt fisiere instalate. puteti face pentru orice samsung doar trebuie sa gasisti pit-ul telefonului. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 Edited January 19, 2015 by C. Denis Ionut Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Ma doare retina de la culoarea asta! Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Se poate scrie cu altă culoare? Te dor ochii când citești.... Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Mici asa nu e mai bine. Via Tapatalk Sebi 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted January 18, 2015 Author Report Share Posted January 18, 2015 Am sters formatarea Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
C. Denis Ionut 14 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Se poate scrie cu altă culoare? Te dor ochii când citești.... Screenshot_2015-01-18-21-40-00.png Imi cer scuze,dupa cum ai vazut si la utilizatorul candrei in poza postata am scris cu negru dar nu se vedea si am zis sa pun o alta culoare, am editat acum si am pus negru dar totusi o sa il fac gri sa nu fie problema cu fundalul. imi pare rau pentru disconfort nu ma prea pricep la forum-uri. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 Daca nu bagati nici un fel de formatare a culorii e OK. In browser se va vedea negru pe alb, in Tapatalk tema dark se va vedea alb pe gri inchis. Sebi 1 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 (edited) Era o aplicatie(cred ca modul xposed , dar nu garantez) care unea toata memoria interna si externa. Stiti ca la terminalele low-end sau chinezesti memoria e impartita in doua , eu am un mini pc android cu problema asta si inca o tableta evolio , partionate gresit. Stie cineva cum se numeste aplicatia? Sper ca-i ok topicul. Edited February 3, 2015 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 Cum mai eliberez spatiu pe partitia system? Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Lagfix free , iti trebuie root. Mie pe tableta nu-mi merge , imi da ceva eroare de la kernel. Trimis de pe al meu GT-P3100 folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 Ultima actualizare acum peste doi ani. Hai sa ma risc. Quote Link to post Share on other sites
FunkBlack 81 Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 (edited) Hallo, tocmai mi-am schimbat Cardul SD (de la 8 la 16) si se pare ca nu mai pot instala/actualiza aplicatiile din Google Play. Cand aveam problema asta inainte, stergeam cache-ul aplicatei Play si apoi nu mai aveam treaba, dar de data asta nu ii pot da de cap.. Stie cineva ce pot face? Edited August 21, 2015 by FunkBlack Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts