alexcosmin 328 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Sebi exact asa fac si sectarii. Iau versete si le scot din context, păstrând doar ce vor ei. Nu te poți aventura într-o apa adâncă dacă nu ști să înoți. Dacă ești bebeluș mănânci mâncare moale nu te apuci să mănânci mâncare tare. Îți recomand volumele "Ne vorbește părintele Cleopa" și "Tâlcuri noi la texe vechi" de Antonie Plămădeală dacă te interesează subiectul. Pe lângă Biblie noi avem și Sfânta Tradiție. De exemplu în Biblie nu scrie să-ți faci cruce. Dar asta o știm din tradiție. Scuze Scootch pentru off. Edited February 4, 2015 by alexcosmin Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Nu-s admin ca sa-mi ceri scuze , dar daca ma interesa subiectul asta , ma duceam pe alt forum si citeam cat voiam contraziceri intre crestini si asa zisi atei(mai nou asta e o moda). Ca sa incheiem va spun si parerea mea: Eu cred in Dumnezeu ,dar ma scarbesc Bisericile. Se baga atatia bani in Biserici , acoperis de aur sau argint , obiecte de aur etc. si spitalele sunt intr-o stare mizerabila. In loc de biserici in fiecare localitate , mai bine erau spitale/dispensare/cabinete mai multe. Si desi cred ca exista ceva(asa zisul Dumnezeu) nu ma rog toata ziua , consider ca e de ajuns si sunt capabil sa am ratiune si constinta incat sa nu fac fapte rele/imorale si "sa nu fiu pedepsit pe lumea cealalta". Din pacate unii au nevoie de preot si Biserica , neputand sa-si foloseasca ratiunea si constiinta pentru a face bine involuntar. Eu spun ca sunt mai curat decat multi "adevarati crestini" , poate n-am dreptate , dar constiinta mea asa spune. Edited February 4, 2015 by Scootch98 pedro2767 1 Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Boss, eu știu un lucru, nu ai nevoie de biserica și de orice altceva ce ține de religie, tu trebuie sa fii un om bun și atât. Și cu Dumnezeu trebuie sa interacționezi într-un fel, dar nu prin rugăciuni și biserica.. Am avut destule momente în care a fost arat de evident ca el m-a salvat.. Încât am înțeles ca nu trebuie sa fiu ca și moșii aia care toată ziua citesc cărți de rugăciuni și merg la biserica.. Edited February 4, 2015 by Sebi Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nu-s admin ca sa-mi ceri scuze , dar daca ma interesa subiectul asta , ma duceam pe alt forum si citeam cat voiam contraziceri intre crestini si asa zisi atei(mai nou asta e o moda). Ca sa incheiem va spun si parerea mea: Eu cred in Dumnezeu ,dar ma scarbesc Bisericile. Se baga atatia bani in Biserici , acoperis de aur sau argint , obiecte de aur etc. si spitalele sunt intr-o stare mizerabila. In loc de biserici in fiecare localitate , mai bine erau spitale/dispensare/cabinete mai multe. Si desi cred ca exista ceva(asa zisul Dumnezeu) nu ma rog toata ziua , consider ca e de ajuns si sunt capabil sa am ratiune si constinta incat sa nu fac fapte rele/imorale si "sa nu fiu pedepsit pe lumea cealalta". Din pacate unii au nevoie de preot si Biserica , neputand sa-si foloseasca ratiunea si constiinta pentru a face bine involuntar. Eu spun ca sunt mai curat decat multi "adevarati crestini" , poate n-am dreptate , dar constiinta mea asa spune. Daca vei ramane blocat in cunoasterea asta de tip rational, nu vei intelege prea multe lucruri. Oamenii mai au nevoie si de speranta, de aia se indreapta toti catre biserica in momentele grele. (am scris cu b mic iar nu cu majuscula deoarece nu ma refer la institutie in sine). Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Continuam pe off topic v1 , raspund acolo deja am facut prea mult off. Edited February 4, 2015 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nu e off-topic. Dezbatem ceea ce se spune intr-o carte. Nu vorbim de telefoane... Sebi 1 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Am trecut la alt subiect diferit de Biblie daca nu ai observat. Am raspuns in Off topic. Edited February 4, 2015 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Pentru biblie faceti topic separat sau la off-topic. Nu intru in polemica pentru ca n-am niciun interes sa va convertesc la religia mea numita miserupism. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Kali and Scootch98 2 Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Ce am mai citit : - Bin Laden : dincolo de masca teroristului de Adam Robinson - Camarazi de fron de Sven Hassel - Batalion de mars de Sven Hassel - Sfarsitul petrolului de Paul Roberts Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 (edited) Recomand " Un yankeu la curtea regelul Arthur". Edited April 20, 2015 by denis Kali 1 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Mi-am comandat si eu toata colectia Sven Hassel de la emag la promotie. 110 lei - 14 carti. Chilipir Sent from LG G3-D855 pedro2767 and Kali 2 Quote Link to post Share on other sites
pedro2767 917 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Wow... mi-ai amintit de : Sven , Porta , Micutul, Legionarul , Batranul , e.t.c. Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Pfoai, daca nu as fi luat primele 5 imi cumparam si eu colectia.. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Dar sunt separat sau cel putin erau azi dimineata, la 7,5 lei bucata. Le poti lua doar pe cele care iti lipsesc. Sent from LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Cum faci sa beneficiezi de discount-ul ala? Via Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Pur si simplu erau reduse cu 50%. Sent from LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Am adăugat în cos și mi le lista la prețul de 14 lei. Via Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Vad ca unele mai sunt reduse cu 50%, altele cu 30%. Sent from LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Mai, dar ceva filme s-au facut dupa astea ? Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 La o cautare pe google apare doar unul singur, dupa cartea Legiunea Blestematilor presupun. The Misfit Brigade http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0093546/ P. S. De fapt e dupa Blindatele Mortii, dar presupun ca au ales numele celei mai cunoscute carti a lui Sven ca sa dea bine la public [emoji16] Sent from LG G3-D855 Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Am terminat de citit †Arta de a (nu) pierde timpul â€. O carte foarte buna, care te †invata†cum sa nu pierzi timpul. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Prompti baietii de la emag. Mi-a venit stiva de carti. Time to read [emoji4] Sent from LG G3-D855 pedro2767 and denis 2 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Da. E fain sa comanzi de la ei. Vine coletul a doua zi dimineața. Via Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 "Secretul doctorului Honigberger" de Eliade , mai am un sfert. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Innoxius and Kali 2 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Si ca sa nu ziceti ca citesc doar instructiuni de LEGO, mi-am luat si eu ceva beletristica din Auchan. Sper sa fie interesante, am ce citi o luna Sent from my LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts