Clicky

Jump to content
Liviu S.

Problema Locations

Recommended Posts

Salutari!

 

Detin un HTC One S cu procesor S3, am pe el Android 4.1.1 si HTC Sense 4+, telefonul este rootat. De cam o saptamana nu imi mai functioneaza localizarea in Locations, desi aplicatiile Maps si Local ma localizeaza instant (cu erorile de rigoare, de x metri). Nu m-ar deranja atat de mult, insa am widgetul unei aplicatii de vreme care imi arata vremea in timp real in functie de locatia in care sunt, iar din cate am observat ia acea locatie din Locations. E enervant sa imi arate de fiecare data cate grade sunt in Otopeni, cand eu stau in Crangasi, chiar daca probabil nu e nicio diferenta in ceea ce priveste vremea.

 

Eroarea pe care o primesc este "Your current location is temporary unavailable."

 

Este cineva care a intalnit aceasta problema ? Daca da, cum ati scapat de ea ? La o simpla cautare pe Google, nu doar HTC-urile au intampinat aceasta eroare (cel mai probabil e vorba de aplicatia in sine), iar problema este intalnita de cativa ani si pana acum, insa nu am gasit nicio modalitate de rezolvare concreta.

 

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra in setari la aplicatii si sterge toate datele respectiv cache-ul programului care iti pune probleme.Si mai poti intra la Optiuni dezvoltator si vezi sa nu fie bifata optiunea ,,permite locatii false''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai la asta se refera acea setare?

Ca eu stiam ca nu.

Cert este ca problema cu localizarea a aparut si la unele rom-uri la Note2, dar numai la 4.1.2.

Tu cat ai?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai observat problema din mometl in care ai rootat telefonul?Eu nu am avut aceasta problema niciodata dar avem un prieten caruia ii arata aplicatia de vreme ca era in Turda cand era acasa si Pitesti cand era la cursuri .Telefonul era un Lg Optimus Black, in fine nu are nicio legatura cu problema ta.

Edited by Mihnea1207

Share this post


Link to post
Share on other sites

Depinde si de aplicatie. 

Liviu, aplicatia de care vorbesti, ti-a mers corect inainte?

Ca si eu am o aplicatie in launcher, care ma vede in calarasi pe langa Turda sau Cluj. Cica e pe acolo un sat cu numele asta.

Si am dat si o caruta de bani pe aplicatia aia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E aplicatia default a telefonului, a mers bine acum o saptamana cand am folosit-o in trafic. Telefonul era rootat atunci, nu am facut nicio modificare de soft. Am Android 4.1.1, cum am zis in primul post, dar am vazut problema si acum 2 ani de zile cand nu exista versiunea asta de soft :) Aplicatia este instalata default, din fabrica si tine de Google.

 

@Mihnea: am putut sterge decat datele programului si am facut-o. Nu aveam bifata optiunea "permite locatii false" si nu am cache. In continuare ma arata la locul gresit si am aceeasi eroare.

Edited by Liviu Andrei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use