Clicky

Jump to content

Disfunctionalitati ale forumului


Recommended Posts

  • Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mi-am gasit jucarie pentru 90 de zile. O sa vad daca pe W10 Enterprise cu Edge face tot asa  

Probabil cei care modereza nu le mai primesc. Ati hăcuit forumul sa nu va m-ai prindem toate prostiile

Ce părere aveți despre o secțiune nouă în forum numită Chinatown?

Posted Images

Vad ca la editare din HD se comporta normal, nu mai sta forever in Contacting server...

Cred ca trebuie cautat ceva optiuni de reparare prin panoul de administrare, probabil s-a bulit ceva. Sau o cautare pe forumul lor de suport. O sa caut maine, ca acu' zac in pat :(

 

Sent from my SmartTabII7 using Tapatalk HD

Link to post
Share on other sites

Salut stii cumva de ce nu mai pot posta pe forum, zice ca nu se poate conecta la forum si sa apelez la un administrator, pot vedea tot dar nu pot posta.

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Asta am primit de la @neoloi.

 

 

Am mai primit un mesaj privat de la @Danut si la nici unul nu pot raspunde.

You cannot reply

All other recipients have left this conversation

 

Vad ca nici Like-urile nu dau feedback. Dar se inregistreaza.

Toate astea nu cred ca sunt de la vre-o setare, ar fi aiurea sa fie o setare "Instant Feedback ON/OFF", dar mai stii ?

 

Pentru eroarea PM:

http://community.inv...ersation-r33686

 

Vad ca daca sterg un post al cuiva, nu actualizeaza numarul de posturi al persoanei. Nu ca ar fi mare lucru :)

 

PS Am posta de 4 ori pentru a vedea daca functioneaza operatiunea Merge.

 

PS2. Da, merge Merge ;) Dar nu mi-a actualizat numarul de posturi. Deci concurs dupa numarul de posturi nu putem face :D

Link to post
Share on other sites

La mine rămâne blocat în reîncărcare. Dacă vreau să văd ceva trebuie să apăs pe ultima pagină. Doar așa se încarcă.De-asemenea nu mai primesc notificări în Tapatalk atunci când se postează în tocurile care mă interesează.

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by Parintzelu
Link to post
Share on other sites

mic offtopic pana se repare mesajele private: @Mesersmith: primele 2 mesaje au intrat la spam pentru ca la primul nu ai pus subiect si pentru ca al doilea a fost trimis la scurt timp :) Am primit toate mesajele tale, multumesc, de acum folosesc numai tableta pentru a posta pe forumuri :D

 

on-topic: Am putut vedea posturi pe forumuri, n-am postat nici uin reply, insa. Sper sa nu dureze mult pana se rezolva problemele :)

Link to post
Share on other sites

De ce nu trecem pe alta platforma?

ps: primesc eroare cand postez de pe mobil..

 

1. Orice platforma are problemele ei. La fel ca si la telefoane.

2. Ce eroare ? In ce context (topic nou, topic vechi) ? Daca numai ne spui ca primesti eroare, nu ajuti cu nimic. Browser, Tapatalk, Tapatalk HD ?

Link to post
Share on other sites

Nope,si vad ca se dubleaza mesajele.O fi intrat necuratu' in forum? :huh:

Si acum am scris mesajul i-am dat "post" si nimic.A trebuit sa dau refresh ca sa apara mesajul postat de mine.

Link to post
Share on other sites
mic offtopic pana se repare mesajele private: @Mesersmith: primele 2 mesaje au intrat la spam pentru ca la primul nu ai pus subiect si pentru ca al doilea a fost trimis la scurt timp :)/> Am primit toate mesajele tale, multumesc, de acum folosesc numai tableta pentru a posta pe forumuri :D/> on-topic: Am putut vedea posturi pe forumuri, n-am postat nici uin reply, insa. Sper sa nu dureze mult pana se rezolva problemele :)/>

 

Bun. Sa inteleg ca-ti merge aplicatia? Eu nu am testat-o, ca trebuia s-o bag pe tableta si mi-a fost lene.

 

 

Voua va merge notificarea de posturi noi pe mail ? Vad ca de ieri nu mai primesc notificari.

 

Nu.

 

Nope,si vad ca se dubleaza mesajele.O fi intrat necuratu' in forum? :huh:/> Si acum am scris mesajul i-am dat "post" si nimic.A trebuit sa dau refresh ca sa apara mesajul postat de mine.

 

 

Da, asa face de cateva zile. De asta se umpluse forumul de dubluri.

Pana se rezolva, asa faci, dai refresh dupa ce postezi sau faci alta operatie.

 

 

 

Test Am reusit sa fac screenshot cu eroarea.

 

Si? O tii ascunsa?

Link to post
Share on other sites

Si? O tii ascunsa?

 

 

Nop. Nu eram la PC. Iat-o.

Intampin si lag la raspuns (se incarca pagina greu si partea de jos nu apare). Nu e nici de la net,nici de la hardware (cumparat in 2011). Pe alt forum IPB merge perfect,pot raspunde instantaneu.

post-2772-0-95562000-1362499168_thumb.png

Link to post
Share on other sites

Nop. Nu eram la PC. Iat-o.

Intampin si lag la raspuns (se incarca pagina greu si partea de jos nu apare). Nu e nici de la net,nici de la hardware (cumparat in 2011). Pe alt forum IPB merge perfect,pot raspunde instantaneu.

 

 

Asa apare la toti.

 

Tot nu imi merge...

Nu poate sa imi dea adminul un mail mai bine?

 

Posteaza aici rezolvarea, daca zici ca ai gasit-o.

Link to post
Share on other sites

Prima data se verifica daca forumul are pathul potrivit. Pt asta se editeaza index.php si se merge la linia $path to ipb. Nu trebuie sa fie nimic inainte de cale (/).

Daca totul e corect se verifica permisiunile fisierelor (nu am eroarea in fata ca sa vi le spun),desi prima varianta e mai probabila.

Succes!

Scuzati greselile,scris de pe mobil.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use