mesersmith Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Mihai, ti-am trimis mail, ca aici nu am reusit. Adi, si pe cel ne-HD face la fel. Am sters eu cate dubluri am vazut, dar probabil ca au mai scapat si altele, ca nu am urmarit tot forumul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Vad ca la editare din HD se comporta normal, nu mai sta forever in Contacting server... Cred ca trebuie cautat ceva optiuni de reparare prin panoul de administrare, probabil s-a bulit ceva. Sau o cautare pe forumul lor de suport. O sa caut maine, ca acu' zac in pat Sent from my SmartTabII7 using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 @Mesersmith: ai trimis pe contul de gmail? Nu am primit nimic inca. Am observat ca nici nu mai apare reply-ul, o data ce apesi "Post". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Da, am trimis acum o ora. Si-mi arata ca s-a trimis. Mai trimit o data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nu-i bai, astept. Poate nu ai scris corect adresa mea de Gmail. Trimit un email sa poti da eventual reply. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ti-am dat reply si pe gmail si pe yahoo. Sper sa ajunga macar unul dintre ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Salut stii cumva de ce nu mai pot posta pe forum, zice ca nu se poate conecta la forum si sa apelez la un administrator, pot vedea tot dar nu pot posta. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Asta am primit de la @neoloi. Am mai primit un mesaj privat de la @Danut si la nici unul nu pot raspunde. You cannot reply All other recipients have left this conversation Vad ca nici Like-urile nu dau feedback. Dar se inregistreaza. Toate astea nu cred ca sunt de la vre-o setare, ar fi aiurea sa fie o setare "Instant Feedback ON/OFF", dar mai stii ? Pentru eroarea PM: http://community.inv...ersation-r33686 Vad ca daca sterg un post al cuiva, nu actualizeaza numarul de posturi al persoanei. Nu ca ar fi mare lucru PS Am posta de 4 ori pentru a vedea daca functioneaza operatiunea Merge. PS2. Da, merge Merge Dar nu mi-a actualizat numarul de posturi. Deci concurs dupa numarul de posturi nu putem face Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) De ce nu trecem pe alta platforma? ps: primesc eroare cand postez de pe mobil.. Edited March 5, 2013 by Iulian D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parintzelu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) La mine rămâne blocat în reîncărcare. Dacă vreau să văd ceva trebuie să apăs pe ultima pagină. Doar așa se încarcă.De-asemenea nu mai primesc notificări în Tapatalk atunci când se postează în tocurile care mă interesează. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Edited March 5, 2013 by Parintzelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 mic offtopic pana se repare mesajele private: @Mesersmith: primele 2 mesaje au intrat la spam pentru ca la primul nu ai pus subiect si pentru ca al doilea a fost trimis la scurt timp Am primit toate mesajele tale, multumesc, de acum folosesc numai tableta pentru a posta pe forumuri on-topic: Am putut vedea posturi pe forumuri, n-am postat nici uin reply, insa. Sper sa nu dureze mult pana se rezolva problemele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Voua va merge notificarea de posturi noi pe mail ? Vad ca de ieri nu mai primesc notificari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 De ce nu trecem pe alta platforma? ps: primesc eroare cand postez de pe mobil.. 1. Orice platforma are problemele ei. La fel ca si la telefoane. 2. Ce eroare ? In ce context (topic nou, topic vechi) ? Daca numai ne spui ca primesti eroare, nu ajuti cu nimic. Browser, Tapatalk, Tapatalk HD ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Nope,si vad ca se dubleaza mesajele.O fi intrat necuratu' in forum? Si acum am scris mesajul i-am dat "post" si nimic.A trebuit sa dau refresh ca sa apara mesajul postat de mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Spammerii banati. Ei sunt de vina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Test Am reusit sa fac screenshot cu eroarea. Edited March 5, 2013 by Iulian D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 mic offtopic pana se repare mesajele private: @Mesersmith: primele 2 mesaje au intrat la spam pentru ca la primul nu ai pus subiect si pentru ca al doilea a fost trimis la scurt timp :)/> Am primit toate mesajele tale, multumesc, de acum folosesc numai tableta pentru a posta pe forumuri :D/> on-topic: Am putut vedea posturi pe forumuri, n-am postat nici uin reply, insa. Sper sa nu dureze mult pana se rezolva problemele :)/> Bun. Sa inteleg ca-ti merge aplicatia? Eu nu am testat-o, ca trebuia s-o bag pe tableta si mi-a fost lene. Voua va merge notificarea de posturi noi pe mail ? Vad ca de ieri nu mai primesc notificari. Nu. Nope,si vad ca se dubleaza mesajele.O fi intrat necuratu' in forum? :huh:/> Si acum am scris mesajul i-am dat "post" si nimic.A trebuit sa dau refresh ca sa apara mesajul postat de mine. Da, asa face de cateva zile. De asta se umpluse forumul de dubluri. Pana se rezolva, asa faci, dai refresh dupa ce postezi sau faci alta operatie. Test Am reusit sa fac screenshot cu eroarea. Si? O tii ascunsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Si? O tii ascunsa? Nop. Nu eram la PC. Iat-o. Intampin si lag la raspuns (se incarca pagina greu si partea de jos nu apare). Nu e nici de la net,nici de la hardware (cumparat in 2011). Pe alt forum IPB merge perfect,pot raspunde instantaneu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Pare ceva de server, nu de la IPBoard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Mai precis,e de la permisiunile acordate din FTP/ Poate un admin sa vada care-i treaba? Am gasit rezolvarea. Cui trimit PM? Edited March 5, 2013 by Iulian D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Lui Deio, ca e admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Action failed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Am primit si eu eroarea ai pe PC, More Reply Options, dar a postat de fiecare data cand am dat pe AddReply Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Tot nu imi merge... Nu poate sa imi dea adminul un mail mai bine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Nop. Nu eram la PC. Iat-o. Intampin si lag la raspuns (se incarca pagina greu si partea de jos nu apare). Nu e nici de la net,nici de la hardware (cumparat in 2011). Pe alt forum IPB merge perfect,pot raspunde instantaneu. Asa apare la toti. Tot nu imi merge... Nu poate sa imi dea adminul un mail mai bine? Posteaza aici rezolvarea, daca zici ca ai gasit-o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Prima data se verifica daca forumul are pathul potrivit. Pt asta se editeaza index.php si se merge la linia $path to ipb. Nu trebuie sa fie nimic inainte de cale (/). Daca totul e corect se verifica permisiunile fisierelor (nu am eroarea in fata ca sa vi le spun),desi prima varianta e mai probabila. Succes! Scuzati greselile,scris de pe mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts