Clicky

Jump to content
Innoxius

Samsung Galaxy. Cine primeste 5.0 si cine se opreste la 4.2.2

Recommended Posts

S II ramane la 4.2.2, oricum Samsung ofera update-urile cele mai rapid (normal, dupa Nexus-uri). Dar vor sa isi vanda si telefoanele mai noi..Daca ne uitam la cat RAM ramane disponibil pe S2 si cat pe S3.. ramane mai mult pe S3.., dar vor vanzari de S3-uri si S4 mai multe, e normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xcover 2 nici nu a aparut bine ca si il limiteaza imediat,iar teoretic S3 ul o sa primeasca inclusiv varianta care o sa fie pe S5,iar apoi gata.Deci pentru 2 ani ofera suport

Sunt curios daca Nexus S o sa primeasca 5.0?

Edited by gabyzzuu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce am gasit noul Nexus o sa aiba primul noul Android,dupa care probabil o sa apara in cateva luni pe S4/Note3 iar dupa alte cateva luni pe S3/Note2,deci cred ca 6 luni sigur asteptam..

Era ceva daca Nexus S primea 5.0 :D

Edited by gabyzzuu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Interesant. Android asta devine un fel de Vista, ii dai si el tot cere.

Vad ca iPhone 3GS primeste IOS 6 si are doar 256MB RAM, iar S2 cu 1GB, nu "poate duce" un Key Lime Pie. Nu cred ca este doar vina lui Samsung, cred ca nici pe Google nu ii doare decat undeva si dorinta este de a se vinde.

 

Doar traim in consumerism, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doamne fereste. Se misca fooarteeeeeeeee inceeeeeeeet cu 4.1, de-aia nu a primit 4.2, dar mite 5.0. De aceea cred ca se plang degeaba cei cu galaxy S ca nu a trecut de 2.3, iar nexus S a facut-o. Eu oricum cred ca Android 4.2 a fost doar ceva  pentru a incheia suportul oficial pentru Galaxy Nexus, probabil datorita hardware-ului, pentru a lua fata ca a primit mai mult. Daca faceti calculele ce era lansat dupa 4.1 era ultima versiune ce putea fi descarcata oficial pe GNexus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt curios cati dintre voi folositi terminale mai vechi de 4 ani? Sau hadeti sa o mai luam si altfel, cam de ani de zile, orice producator, dupa maxim 3 sau 4 ani, in cele mai fericite cazuri, opreste productia pt un anumit terminal. Asta chiar nu va zice nimic? Uitati-va la Microsoft care incepand cu 1985 cand au lansat primul Windows 1.0, care opera pe 16 biti, cam la fiecare minim 2 sau maxim 4 ani au lansat o alta noua versiune,

Si evoulutia Hardware-urilor pt windows nu a fost nici pe departe atat de accelerata ca cea a Smartphone-urilor.

Se vor opri si ei la un moment dat in cursa aceasta a upgrade-urilor.

Si ca orice care are bani sa achizitioneze un terminal performant si de ultima generatie, se bucura de cele mai noi soft-uri, si eu unul, chiar nu stiu pe cineva din cei care-i cunosc sa aiba calculatoare mai vechi de 4 sau 5 ani si sa mai foloseasca Windows Vista sau Windows XP. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu folosesc un telefon vechi de 3 ani, luat de la mana a doua, cu 350 de lei. Si sincer nu regret absolut deloc decizia. Chiar daca haiducii de la Nokia nu au oferit suport decat un an si jumatate de la lansare, acest telefon are multe atuuri pe care care nu le-as da nici pe un S4. Un soft foarte bun care isi gestioneaza resursele foarte bine, e un adevarat Linux. De cand il am nu am intampinat nici o problema cu softul restarturi, lag in meniu, sau alte prostioare si asta cu OMAP 3430 de 600 MHZ, si 256 MB RAM. Oldie but Goldie!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use