Feri 8,203 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Samsung Galaxy S4 octocore.Este si un test intre cele 2 versiuni octo/quad...iar diferentele sunt nesemnificative. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h7CaozGh8ZE Ionutzvip and Ilici Andrei 2 Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 <p>Am publicat <a style="text-decoration:underline;" title="review samsung galaxy s4" href="http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/samsung/samsung-galaxy-s4-pre-review_16978.html">articolul pre recenziei</a> Mobilissimo.ro.</p> samyjuanito, MoshuXXL, Feri and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Iata si primul droptest: Nu ajuta totusi la nimic acest test, daca ai ghinion se sparge orice telefon ar fi. Totusi pare mai ok decat S3. Plasticul din spate nici nu sare, marginea fiind dreapta ajuta si ea un pic. Ecranul se sparge, dar am inteles ca ar avea marginea mai inalta un pic decat ecranul ceea ce este ok (am uitat sa ma uit cand am butonat telefonul). MoshuXXL 1 Quote Link to post Share on other sites
Ilici Andrei 119 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Samsung Galaxy S4 octocore.Este si un test intre cele 2 versiuni octo/quad...iar diferentele sunt nesemnificative. Asta inseamna ca Samsung s-a descurcat foarte prost, iar Quallcomm foarte bine. Cum poate un A15 sa fie cu peste 100 puncte fata de un A9 ? Oricum, si cei de la Qualcomm au o tehnologie care nu foloseste toate core-urile la maxim, ci le foloseste independent, fiecare core putand fi solicitat altfel (Asta am vazut in reclama lui Optimus G cu S4 Pro, insa presupun ca aceasta tehnologie se intalneste si pe 600). Si nu cred ca e doar clock-speed-ul. Pentru ca si One cu cei 1.7 vs 1.6 scoate cam la fel. Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Iata o comparatie cu multe cifre a ecranelor S3-ului, S4-ului si iPhone-ului 5 (eu nu stiam ca daca folosesti telefonul pe luminozitate automata, acesta este mai luminos decat pe manual (cu lumizotatea 100%), acum 1 saptamana am aflat butonandu-l mai mult in soare si umblat la luminozitate. nu prea il folosesc pe automat, asa ca acum e bine de stiu in aer liber, sa il dau pe luminozitate automata): http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm Ce mi s-a parut ciudat la S4: - cand am verificat cateva poze pe luminozitate manuala 100%, parea un pic, dar foarte putin mai luminos S4; - cand am dat pe o pagina de net, aceeasi pe ambele, am vazut ca S4 se vedea gri, adica parea a nu fi dat la maxim...Am verificat, si am dat la maxim luminozitatea telefonul, luminozitatea in browser si am verificat sa nu fie pe power saving. Ce putea sa fie altceva ? Diferenta de luminozitatea in favoarea S3-ului era foarte mare. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Razvane, si eu observasem asta acum ceva vreme la note1 si de atunci il tin numai pe automat, desi la lumina putina mi se pare ca nu lucreaza cum trebuie. La soare insa, merge perfect functia. Razvann 1 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Care aveti banii la saltea si vreti sa-l cumparati, maine la ora 18 la insula Samsung din AFI Palace se pune in vanzare. Primii 100 de cumparatori beneficiaza de ceva surprize nestiute. Sursa e contul de facebook Samsung Romania. Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Primesti un voucher de 100 de euro, dar nu se stie daca va fi ca anul trecut adica acei 100 de euro sa fie scazuti din pretul telefonului. Anul trecut era scris clar aceast lucru, acum doar ca este primit un voucher de 100 de euro pentru primii 100 de cumparatori de S4. E posibil acum sa fie folosit ulterior pentru alte achizitii. Am intrebat pe facebook, inca nu mi s-a raspuns. MoshuXXL 1 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Fain, dar presupun ca va fi omor acolo, mai ceva ca la coada la iPhone 5 Pretul telefonului care e, ca n-am vazut sa scrie pe undeva? candrei and MoshuXXL 2 Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Nu s-a afisat niciun pret. Daca ar fi 600 de euro ca la Orange, 100 de euro daca s-ar scadea ar fi ceva de genul 2250lei, ceea ce ar fi foarte ok. Dar imi e tema ca pentru chestia aceasta va fi ori mai scump ori acel voucher nu te va ajuta sa scazi din pretul telefonului, asa cum fusese anul trecut. De aceea fusese "omor" acolo . MoshuXXL 1 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Tentant, posibil sa dau si eu o fuga maine, poate ma hotarasc sa-l cumpar. Razvann and MoshuXXL 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Atunci eu iti urez multe succesuri la coada aia. Poate ne povestesti maine cum te asortezi cu el in buzunare... Razvann 1 Quote Link to post Share on other sites
Ionutzvip 498 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Tentant, posibil sa dau si eu o fuga maine, poate ma hotarasc sa-l cumpar.Eram sigur ca vei merge pe htc. Un welcome to the club in avans Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Razvann 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Oare cati inca ? Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Inca nu-s hotarat, dar in fiecare zi mai apare cate o poveste legata de HTC, care ma dezamageste. Daca ar fi aparut pana acum HTC, probabil il luam de mult, insa asa am avut timpul sa ma gandesc si sa compar avantaje si dezavantaje. Razvann and MoshuXXL 2 Quote Link to post Share on other sites
MoshuXXL 372 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Cei care mergem mâine în AFI Palace ar fi interesant dacă ne-am da și un "bună ziua" dacă tot suntem pe acolo și mai mult ca sigur vom avea timp de pierdut la coadă. Razvann 1 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Pai puteti sa va vedeti la cafenelele de la intrarea in mall. Imi pare rau ca nu sunt si eu prin zona, ca mi-ar fi placut sa ne vedem. Quote Link to post Share on other sites
Ilici Andrei 119 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 A postat asta deja Razvann. "Motivul" pentru care Samsung a ales plasticul pe S4: Chiar daca acel om este de la departamentul de reclame, parca le viseaza. La orice intrebare, raspunsul lui parca e un mic promoter. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Cine este AFI Palace? Întreb și eu..... ca sunt din provincie...... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 http://www.aficotroceni.ro/ Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Sincer sa fiu m-a cucerit S4.La inceput eram cu HTC One dar in timp am observat cateva minusuri.Acea husa flip era mai interesanta daca ii faceau un sistem de prindere cu magnet pentru ca asa e inutila.Nu ofera nicio protectie.Oricum, ingenioasa ideea chenarului decupat pentru date esentiale.Deocamdata am vazut ca ar aparea maine in tara la magazinele partenere Samsung, si din cate stiu exista un stand special amenajat de Samsung la Flanco. . Edited April 27, 2013 by Mihnea MoshuXXL and Razvann 2 Quote Link to post Share on other sites
Ionutzvip 498 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Maine sau mai exact azi trec si eu pe la flanco.poate am noroc Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Usor, usor incep sa apara persoanele interesate de S4 . Totusi ceva ma dezamgeste. Parca intra un pic greu in aplicatii, comparativ cu iPhone-ul. MoshuXXL ai ales intre S4 si HTC One? Ramai la S4? Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Astept de la voi materiale foto si video, plus experienta de la fata locului, pentru un articol! Fii azi reporter Mobilissimo.ro! Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Eu o sa ajung sigur, sper totusi sa nu fie prea aglomerat, ca n-am chef de imbranceli, coate si picioare Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts