Clicky

Jump to content

Cat trafic de internet consumati pe luna pe smartphone-ul vostru?


Recommended Posts

Eu unul nu am avut WiFi, desi am 2 pc-uri acasa am preferat abonamentele. Si pana acum sa fiu sincer poate multora li se pare ciudat.. consumam peste 1GB.. si cu foarte putine aplicatii luate si de mici dimensiuni. Am 1,5GB si imi ajung la fix. Acum mi*am achizitionat un router.. si cand sa il folosesc sa vad cum ajung cu traficul la finalul lunii am patit ceva la telefon :D. Deci eu unul pana acum cam 1,5GB pe luna maxim intre 1 si 1.5GB la Cosmote.. de care nu prea sunt multumit, referitor la net.. O sa revin cu un alt comentariu folosind si router-ul, dar normal dupa ce imi iau telefonul inapoi de la service :D.

Edited by Razvann
Link to comment
Share on other sites

Pe telefon nu prea folosesc internet, pe "tabeleta" am DigiNet, e gratuit si nelimitat. Dar nu cred ca depasesc 1GB, desi ma mai uit la seriale online, dar foarte rar.

Link to comment
Share on other sites

Am ajuns la concluzia nici un 1 GB nu e suficient. Se ducea rapid cu ascultat radio online o ora pe zi, (la metrou nu avem FM Radio), twitter, Tapatalk. Am aflat de curand ca Tapatalk este un mare consumator de trafic daca luam in calcul threaduri cu foarte multe poze, review-uri. Cred ca as avea nevoie de mai mult de 2 GB. Momentan utilizez o cartela Frog (Cosmote) si am acces la wnw nelimitat. Din pacate viteza este limitata (EDGE) dar accesul e nelimitat. Ma gandesc sa scot cartela SIM din modemul gratuit de la DIGI.

Edited by nikalai
Link to comment
Share on other sites

Traficul lunar ajunge si la 2GB chiar daca acasa stau pe wifi si la facultate la fel. Cred ca singurul lucru care ma opreste sa nu fac mai mult este optiunea pe care o am activata la orange, cea cu trafic nelimitat de la 9 la 15.

Link to comment
Share on other sites

Fara Wifi, cam 9Gb/ luna

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

 

Abonament ca abonament, dar de unde atata spatiu de consumat? Si chiar, nici RDS nu ofera mai mult de 5 gratis, dupa care rata scade ca la un modem mai bun.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Daca te bagi in el depasesti 1 GB foarte usor, asa ca atunci trebuie sa intervina router-ul. Eu fara router consumam o gramada acum si cu WiFi m-am "mai linistit". Totul depinde de cat de activ esti pe net si in a dori de a folosi telefonul pentru asta.

Link to comment
Share on other sites

aprox 400-500 mb /luna il las permanent deschis deoarece la Wp7 cand screenul se blocheaza se inchide automat WiFi-ul si am nevoie de in permanenta sa fiu conectat la date ...iar pe BB maxim 100 de mb din cei 200/luna avand cred ca vreo 15 aplicatii care se conectau in permanenta la internet oricum este acceptabil sa zic asa facand comparatie cu alte terminale pe android care sug netul ca vampirii ...

Link to comment
Share on other sites

Cam in jurul a 800-900mb pe luna pt 3G iar wifi fara numar. La munca stau pe 3G iar acasa wifi, ambele tipuri de conexiuni deschise nonstop.

 

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use