Clicky

Jump to content

Report

 • Similar Content

  • By Liviu Roşca
   Se dau următoarele:
   Bunic de 70 de ani
   Abonament ieșit din perioada contractuală de 24 de luni
    
   Bunicul primește telefon de la o operatoare Orange. Mi-a explicat bunicul că a ales prelungirea abonamentului actual (păstrarea numărului) pentru încă 24 de luni urmând să primească un telefon "performant", "performant" fiind exact termenul folosit de operatoare.
    
   Ce primește bunicul prin curier? Un contract nou de telefonie fixă cu un abonament "fix pentru acasă 6" de 6 euro (alt număr, alt abonament) + un telefon Huawei FC362 ca în atașament.
    
   Sunat înapoi curierul dar acesta a spus că nu poate prelua coletul pentru returnare fără să fie trimisă cererea de la Orange.
    
   Și i-am zis să nu mai vorbească la telefon cu operatorii că-l păcălesc, nu-i ajungea performanța k550i-ului primit de la mine gratis... Bătrân și încăpățânat...
    
   Ce e de făcut totuși? Numărul (de orange fix cred) de pe care l-a contactat operatoarea nu răspunde.

  • By Razvan Pantalici
   Salut, nu stiu daca s-a mai discutat despre asta..am un s4, l-am cumparat nou. De ceva timp tot imi da restarturi ca nu mai imi citeste cartela.
   De la un timp nu o mai citeste deloc, deloc. Nu stiu ce sa ii fac. I-am schimbat si chestia aia unde se baga.. si tot nu. Am citit pe un forum englez cum ca trebuie sa pun presiune pe chestia de langa flash.
   Ajutor
  • By rossy12
   Salut ! 
   Am si eu un Sony Xperia E C1505 si as vrea sa il decodez , telefonul este blocat in Vodafone  . Il pot decoda acasa ?? Daca Da spunetimi si cum as putea sa il decodez ! Multumesc !
  • By austerus
   Baietii de la Orange au un site tare hot. Nu numai ca le ia saptamani in sir sa actualizeze factura platita, dar desi teoretic ar trebui sa te lase sa dezactivezi optiuni atasate abonamentului, in practica nici lucrul asta nu se intampla.
    
   Cum am avut un Blackberry pe care ulterior l-am vandut, am incercat sa dezactivez optiunea. Cei de la Serviciul Clienti imi spun ca se poate face online, din contul Orange de pe site. Bucuros, ma duc acolo si dau "dezactiveaza", confirm, mi se spune ca se va dezactiva la 11 iunie. Trece data respectiva, intru in cont si, surpriza: optiunea NU s-a dezactivat. Sun din nou, mi se spune ca a fost o eroare dar sa incerc din nou. Fac asta din nou, mi se da o noua data.
    
   Nici in data respectiva nu s-a dezactivat! Acum, pe factura mi s-a adaugat iar optiunea respectiva, desi ea ar fi trebuit dezactivata cu o luna in urma.
    
   O firma de hoti si un site de rahat, facut sa te fure pe cat posibil.
  • By Musat Cosmin
   Salut,
    
   De curand mi-am vandut HTC ONE S-ul pe care il aveam unui tip pe care l-am gasit pe net, dar telefonul meu era codat pe Orange. Tipul m-a sunat astazi sa imi zica ca a fost la vreo 3-4 service-uri in Bucuresti si niciunul nu a reusit sa il decodeze, iar la Orange cand a fost il costa 472 de lei decodarea.
    
   Problema este ca eu mi-am luat deja alt telefonu, iar omul isi vrea ori banii inapoi, ori sa il decodam undeva, cumva mai ieftin.
    
   Stie cineva cum as putea face acest lucru? Mi se pare chiar nesimtita suma ceruta de Orange pentru o simpla decodare.
 • Who's Online (See full list)

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use