Clicky

Jump to content

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Alldro HD nu prea ma incanta, dupa specificatiile tehnice. Nu iau tableta pentru vizionare de filme in deplasare, asa ca pot indura cateva minisuri in ceea ce priveste display-ul. Nu ma pot decide intre allview alldro 2 speed duo si e-boda supreme X80 dual-core. Specificatiile sunt identice..insa trebuie sa fie ceva ce la diferentiaza.

Link to post
Share on other sites

E-Boda iti da IN CUTIA tabletei cablul OTG AllView nu, E-Boda it da folie de rezerva IN CUTIA tabletei...AllView nu, E-Boda iti trimite curierul (pe banii lor) sa iti iau produsul defect / cu probleme de acasa / servici http://www.e-boda.ro/service/ ...AllView...nu stiu pentru ca eu am fost personal sa o returnez la E-Mag, E-Boda iti raspunde la apelurile facute la service...AlView nu (si am imbatranit cu telefonul la ureche), E-Boda are un customer-support bine pus la punct daca vrei sa iti faci upgrade la Android sau orice altceva http://www.e-boda.ro/filemanager sau forum http://eboda.forumer.com/index.php ...AllView...ca ati prins idea. Am avut proasta-inspiratie sa imi iau un AllView acum ceva vreme si am ramas cu "un gust amar" din aceasta experienta.

Edited by Mihai
Link to post
Share on other sites

E important tot ce ai enumerat tu mai sus.

Insa eu cand vad plasticurile alea ieftine pe orice produs de-al lor, imi si iau zborul de langa raftul lor.

Nu mai zic cum se vad ecranele lor.

Dar presupun ca e la fel si la ceilalti cvasi "producatori" romani, in care, persoal, nu cred.

Link to post
Share on other sites

Nu inteleg ce vrei sa zici prin "...cand vad plasticurile alea ieftine pe orice produs de-al lor..." acestea avand foarte putin plastic pe spatele lor (probabil pt favorizarea semnalului Wi-Fi) restul fiind aluminiu.

Si cand ai spus "Nu mai zic cum se vad ecranele lor" probabil te-ai referit la ecranele non-IPS si cel mai probabil excluzand X200 (pt ca acest model are ecranul identic ca dimensiune si tehnologie cu IPad 2)

Cat despre ultima ta precizare consider ca ghilimelele nu isi au deloc locul deoarece si mai marii in luea asta al tabletelor (Samsung...si...Doamne Fereste!...IPAD) isi fac o mare parte sin piese/operatii de ansamblare tot in...unde crezi?...CHINA. Asa ca in opinia mea ori scoti ghilimelele ori ii consideri pe toti ""producatori"".

Link to post
Share on other sites

Andrei, nu te inflama, ca nu vreau sa ponegresc pe nimeni.

E drept ca nu am urmarit cu atentie produsele lor, dar chiar si episodic cand am facut-o, am vazut numai plasticuri foarte ordinare, gunoaie, in orice produs pe care l-am vazut eu.

Nu stiu ce anume produse de la ei am vazut, dar toate pe care le-am vazut, aveau ecrane care se vedeau ca acvariile cu peretii murdari.

Nu pot sa-ti spun la ce anume produs m-am uitat, pentru ca atat de tare imi repugna, incat atunci cand le vad pe rafturi, trec mai departe fara sa ma uit.

Poate gresesc, fiind posibil ca in ultimele luni sa se mai fi schimbat ceva. Dar anul trecut, cand cautam o tableta, imi amintesc ca m-am uitat si la niste produse romanesti si vreau sa-ti spun ca am plecat repede de tot de langa stand.

 

Pana la proba contrarie, nu am niciun fel de incredere in produsele "romanesti".

Dar dupa discutia cu tine, o sa ma opresc si o sa ma uit pe standuri si dupa produsele astea.

 

In ceea ce priveste ghilimelele, pot sa-ti spun ca probabil mai toti producatorii si fac produsele in china.

Ce nu stii tu, este ca in china se fac gunoaie, deopotriva cu device-uri premium.

Adica, e in functie de cat platesti tu, ca producator.

De asta am pus ghilimele. Producatorul roman cred ca este doar un grup de oameni cu ceva banuti si care s-au gandit sa faca o afacere.

Eu sper din toata inima sa nu fie asa, insa Eboda, prin propietarul ei, imi spune ca e asa cum spun eu, cel putin in momentul de fata.

Nu stiu nimic despre Allview, dar am vazut un model si ecranul era jalnic.

 

 

Acum, nu ma certa prea tare, e drept ca nu m-am mai uitat in ultimul timp la asa-zisele produse romanesti, dar daca nu am mai facut-o, a fost din sila starnita de ceea ce vazusem atunci cand m-am uitat.

De exemplu, eu am S2, Note1 si Note2 in casa. Am doua tablete Samsung Galaxy Tab2 de 10.1 inch. Nu-ti mai spun de televizoare.

Chiar crezi ca ma mai poate multumi un ecran modest, asa cum erau anul trecut ecranele pe care le-am vazut eu?

Nu vreau sa par lipsit de modestie, dar cel putin ce am vazut anul trecut, nu are cum sa ma multumeasca.

Dar, probabil, sunt alte preturi la tabletele astea si ma gandesc ca sunt acceptabile daca ne gandim la vreun raport pret-performanta.

 

Aaaaa, nu am o problema cu plasticul, ci doar cu plasticul foarte ieftin si mahnit.

 

Link to post
Share on other sites

Nu m-am suparat deloc am vrut pur si simplu sa zic, cea ce defapt tocmai ai zis si tu, ca TOATE produsele,oricat de fite ar fie ele, sunt mai mult sau mai putin fabricate/ansamblate in China fie ele E-Boda, Evolio, AllView, IPad, Samsung etc. Cat despre tablete, E-Boda cel putin, nu a avut decat un produs de plastic (E200) din cate stiu eu restul numai cu ecran de sticla si spate din aluminiu cu mici insertii de plastic.

Repet, nu m-am suparat deloc! :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use